JJ, já XC60 S tou větší legrací myslíš repasi zadku? Já tam přehodil jen tlumiče. Kromě pár silentbloků je tam u mne vesměs vše originál, ale neříkám, že by to nezasloužilo pozornost Ale teď by se mi líbilo přijít na to, co mi tak vrže při couvání ...
Lis na ten silent podelného ramene jsem měl půjčený od kámoše co to dělal. A silenty na zadním ramenu jsem přelisovával. Pár přípravků, co ti stočí každej kdo má přístup k mašině za pár korun a práce na hodinu. Vylisovat a nalisovat se tmi to povedlo pomocí závitové tyšče a rázového utahováku... člověk může být blbej a línej, ale musí si umět poradit.
Díky za fotky, pěkný! Já jsem vždycky zvědavý, kdo / jak co řeší - inspirace, i když doufám, že ten zadek řešit zatím nebudu, už bych rád zas měl od toho klid ...
Zažil jsem, že když se to nenalisovalo dobře tak po roce byly silentbloky KO. Nájezd za ten rok už nevím.
Ve Vidě je vidět, že ten kroužek je šikmý. V reálu je to o cca 3 mm.
Chceš je? Mám je doma, rok provozu. Vyndavali se protože jsem hledal zdroj bouchání a už tam zůstali ty z V60D6.
Jinak prdel seděla neskutečně. Cena 2000Kč
Díky za nabídku. Teď mám připravené v regálu od MyeleHD, ale tak nějak sháním info pro příště.
Předpokládám, že nebouchaly přímo ty silenty, ale to, jak bylo rameno o dost tužší, než konstruktér zamýšlel.