Nikdy jsem to řešit nemusel, ale chci mít nějaký v zásobě pro strýčka příhodu.
To vím, 15 euro na 24 hodin v VDash. Když se na něčem nezaseknu, tak se to dá s jedním vstřikem stihnout. V nejhorším případě to bude až ten poslední. Osobně totiž testům v Bosch moc nevěřím. Ne že by to neuměli, ale pro kšeft je lepší říct, že jsou v háji všechny a že když jim dám dvacku, tak mi je zrepasují. Přitom může být ve skutečnosti v čudu jen jeden. Alespoň u nás mají takovou reputaci.raolsa píše: 04 čer 2025 19:21 Nezapomínej, že musíš vstřiky vždy přeprogramovat, když je prohodíš. A to taky něco stojí.
399 Kč SPONSORED a SMALL účty, po dobu 24 hodin je kódování zdarma po úspěšném nakódování prvního vstřiku.
Co to udělá když to nepřekoduji ? Předpokládám že stará D5 se kodovat nemusí. Na kamionech je nevím už kolikátá generace vstřiků co se kodují první tuším 6 místný kod pak 16 dnes 39 místný ale pokud se na to vyprdnu takse nic neděje to mám vyzkoušenýraolsa píše: 04 čer 2025 20:31 Aha, tak tohle odzkoušené nemám. Já minule jenom vstřiky překódoval a stálo to peníze, i když je na autě zaplacené to roční předplatné.
Uživatelé procházející toto fórum: powl