Hele nebude, je to prostě poslední C40, co už je vlastně EC40, jen to má ještě starej název, ale už bez "Recharge". Já s tim jezdim, jen když je to potřeba nabít, takže zkušenost žádná. Jednou tejdně to vezmu do práce natankovat. Je to prostě nový, takže to má bambilion zbytečností. Co je ale uplně boží je ten tuhnoucí pedál, kdy při překročení rychlosti, místo pípání, prostě nejde přidat, dokud to výrazněji neprošlápneš. Bohužel teda 50tkm na tacho je vlastně 47 v reálu, ale tak dá se s tím žít. Ač se to nikdy jako spalovák nedělalo, tak je to vlastně předělanej spalovák XC40. Dojezd 500 v klidu, ale nabíjíme na 90, takže trochu míň. Vtipný je, že ty cca 2000km, co s tim máme, mě zatim stály asi 10kWh "ze svýho"

Takže až takhle najedu 600tkm, tak se mi to zaplatí

Naprosto obskurní rozměry gum, který jsou asi o 5mm menší než standardní SUV rozměr 235/60/18. Je tam dvourozměr, vzadu 255 vepředu 235 R20. R18, co měly starší nebo spalováky, tam ani nejdou dopsat.
Ale když si já můžu vybrat, tak stejně jedu radši Kájou. Za mě to byly absolutně vychozený prachy do kanálu, ale jak jsem už zmiňoval, chtělo to pro ženu něco novějšího a spalováky z posledních let nejsou auta, který bych byl ochoten mít doma, ani jako služební.