Když už chceš brblat, tak jak je u tebe zvykem. Jo já vím, nebudeš na mě reágovat, já nemám reagovat na tebe, bla, bla, bla...jirka87 píše: 09 dub 2025 22:15Dovolim si jem rict - me zase desi predstava, ze v baraku MOZNA delam co nemam, ono to fakt zacne horet a na zaklade toho, ze bylo poruseno XY pojistovna bud razantne snizi plneni,nebo jej zcela odmitne. Predstava, ze "platim" celou bytovku je samozrejme jasny osobni bankrot nemluve o tom, ze tech x desitek lidi me pravdepodobne uboda klackem, pokud teda neuhori ve spanku.PINĎABC píše: 09 dub 2025 19:51 Děkuji.
Chytřejší z toho nejsem a představa, že se o tom má hlasovat mne děsí.
Prehanim? Ano. Ale mozna ne. Myslim,ze je dobre mit vse opravdu zcela prokazatelne v poradku a byt tedy naprosto v suchu
Tak co KONKRÉTNĚ by se porušilo? Teď a tady. Díky
PS: mnohem věští šance je, že ti začně hořet nabiječka na telefon, baterie v notebooku a nebo normální auto.
Místní plácal, plácá...PINĎABC píše: 10 dub 2025 06:41 Krok číslo 1 revize el. Propojení a zásuvky kde se auto bude nabíjet, popřípadě udělat znovu pořádně to je přece jasné. A rádi to všem kdo si chtějí nabíjet v domácích podmínkách.
Pokud tomu legislativa nebrání tak i pojišťovna musí plnit.
Hlavně nevím proč všichni hned mysli na nejhorší.
Já řeším zapeklitější problém, mám garáž, 3 jsou na jeden elektroměr. Nevím kdo platí eletriku a na koho je psaná... EON nic, EGD nic, slavný GDPR. A kdybych to chtěl napsat na férovku na sebe, tak nelze, protože to odběrný místo musí být jen na jednoho... takže z toho mám akorát hlavu v pejru a jsem nasranej.
Přidáno za 6 minut 18 sekund:
Tady bych mu ještě připomněl, že tam určitě nemá elektroměr a že nevíš proč bys mu na to měl přispívat.PINĎABC píše: 09 dub 2025 19:17 Řekl jsem že nevím a že mne to mrzí, ale že sklep taky není kolaudovany na nabíjení koloběžky. V závorce jeho.
U nás na JSV jsme to řešili taky, ale tam to bylo o únikových cestách a tak. Stála prostě debilně uprostřed cesty.
Jinak to vidím naprosto stejně jak Účko.