Tu páskovou pojistku koupí člověk "všude" AutoKelly ji má skladem za 220kč, takže jak za pusu. A pak už ji tam jen přidělat.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
ok, já se nehádám. Jen jsem si říkal, jestli někde jinde není velkej problém.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Premostil jsem to 175 pojistkou... Porad žádná změna.
Jen pár postrehu :
Auto nejde zamknout /odemknout... Jako by klíč nereagoval, mám dva, baterky sem vyměnil.
Když vypnu klíček tak hlásí toto - viz obrázek.
Moc všem děkuji za nápady.
Nemám to k tobě tak daleko, ale dřív jak v neděli se tam nedostanu. Žebychom mrkli na diagnostiku + nouzově restartovali přes VDASH.
Večer dojede znamej co má servis a dělal me rozvody a další věci... Má diagnostiku a přesně říkal co ty... Že restart přes VDash
Přidáno za 1 minuta 47 sekund:
Kdyby aspoň. Za mnou nestála 4 léta dcera a neptala se kdy už pojedeme na dovolenou... To fakt nikomu nepřeji, rodina v autě a auto nenaskoci
Jenyn píše: 16 srp 2024 15:48
S pákou prostě nehnu...
Večer dojede znamej co má servis a dělal me rozvody a další věci... Má diagnostiku a přesně říkal co ty... Že restart přes VDash
Přidáno za 1 minuta 47 sekund:
Kdyby aspoň. Za mnou nestála 4 léta dcera a neptala se kdy už pojedeme na dovolenou... To fakt nikomu nepřeji, rodina v autě a auto nenaskoci
Držim palce! Pro mě je tohle noční můra, že mě auto někde nechá...
2 dny před odjezdem jsem vypínal zámek volantu právě z tohohle důvodu.
To uz musis mit v haji nejakou pojistku z boku v motorovem prostoru. Je pod bocnim vickem, vytahuje se nahoru. To jak koukaj ty sroubky smerem dopredu.
Přidáno za 18 minut 5 sekund:
raolsa píše: 16 srp 2024 15:41
Ještě přemýšlím co všechno za pojistky je ve spodním patře pojistkovky u motoru. Jedna je vnitřní větrák, další myslím bufík, ale zbytek nevím.
Ty boční, tedy mířící dopředu vozu, ty napájí dost jednotek, pulku CEM atd.
Jo a pokud ma XC Start Stop - tak zkouknout i pojistky pod plastem stěraců z prave strany. Jsou tam cvočky, ty se vyndají a plast nadzvedne.
Hm, tak tohle už vypadá na nějaký větší problém. Pokud teda nepomůže ten nouzový restart přes Vdash.
Obávám se, že na dovolenou budeš asi muset sehnat jiný povoz.
Reset nepomohl.
Diagnostika hodila hodně chyb na podpětí a jednu stálo chybu imobilizeru.
Že by bylo po něm a dělal neplechu v napájení?
K tomu taky byla chyba ukostreni tak je možný že se to někde dotýká...
No nic.... Půjčuju si jiné auto a budu to muset po návratu vyřešit.
Přidáno za 15 sekund:
Reset nepomohl.
Diagnostika hodila hodně chyb na podpětí a jednu stálo chybu imobilizeru.
Že by bylo po něm a dělal neplechu v napájení?
K tomu taky byla chyba ukostreni tak je možný že se to někde dotýká...
No nic.... Půjčuju si jiné auto a budu to muset po návratu vyřešit.
To jsem psal jako bod 5... jako je to hledání jehly v kupce sena, ale...