Nevím jestli to vyřeší to tvoje rány, ale určitě to stojí za to.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Díky, dám si to do dveho To-Do listu Rány mi to nedělá, ale něco vrže při couvání jako kov na kov. Ale jen když trochu pridam plyn. Proto jsem myslel na ty silentbloky, ale fakt nevím
Tam to nebude, já je měl všechny po smrti, ale kov na kov to tam nemá jak a kde...
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Zadní pružiny jsou OK, ale jdeme správným směrem. Našel jsem místo (pozici auta), kde to vrže nejvíc. Žena mi pojíždí a mám pocit, že je to odsud, z toho uložení kardan / Haldex. Jsem z toho jelen, stále pátrám
PS: taky mohl.odejit Haldex, olej ještě měněn nebyl (příp. vysvětlím), nicméně Haldex bez úniku a podle mne šlape
To jsem si myslel také, ale ve výsledku jde od někud tenhle zvuk - viz video. Bohužel u tohohle nejsem schopen vlézt pod auto, jestli je to stále zvuk z této oblasti. A děkuji
EDiT:
- dělá to pouze při couvání
- a pouze v záběru, jakmile se auto rozjede a sundá noha z plynu to zmizí to
Jakmile slyším nějaký zvuk, tak to řeším. A dlooouho. Sice mám auto komplet odhlučněné, ale sem tam si stáhnu okénka, poslouchám a pak se proklínám.
Urvanej píše: 16 črc 2024 10:06
Lachtan: jo, tak to jsi v řiti... tuhle jsem měl diskusi s maníkem, co vyrábí auta v maloserii a vztekal se, že vůbec neví, co tam maji dávat, protože nic nevydrží.
V práci používáme na maximální srajdy hadice z "marprene", který jsou pěkně elastický a vydrží téměř všechno. No a uplně všechno pak vydrží něco, co je PU hadice s ETFE vnitřní vrstvičkou (od emtechnik). Nicméně asi to bude dost overkill, ale co je overkill na letadle, že...
tak nakonec (po načtení hromady inspirace všude možně) jsem nakonec šel do vitonu - koupil jsem tohle
AD Zvuky: kluci, já právě ty zvuky moc neřeším. Nějaký drnčení palubky apod. mne nechává klidným, stejně dělají vzadu bordel děti, tak je fuk jestli drnčí palubka nebo se mydlí Ale jsou zvuky u kterých zpozorním (třeba to třerní kov na kov) Tchán to byl nervák, ten nesnesl jediný pazvuk. Jednou jel v autě a pořád mu něco drnčelo v desce. Tak poklepával, ... poklepával a výsledek byl, že přerazil palubku
Ahoj, doporučíte mi nějaký osvědčený přípravek do tepovacího vysavače na čalounění a koberce ? Stačí třeba ten základní KÄRCHER RM 519 ? Nebo v Kelly mají nějaký ANKER CARE ?
mám si uložit po dofoukání pneu hodnoty do paměti vozu V60 2018
a nemůžu najít na středovém displayi ty čtyři čtverečky dle návodu
obrazek.png
poradíte někdo kde to je ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
Jdu si pro řadu zda nekoho z vás nenapadá co by to mohlo být za chyby v souvislosti s ABS. Jedna se o C70tku cabrio R.v.2000 2,4t 147kw.
Jak levé tak prave přední čidlo na meraku vypadá ok a dává stejne hodnoty. Abs jednotka je po repasu od Ondry, auto se chová ok, nic nijak nedela spatne, funguji budiky i otackomer, chyba jde smazat a opet se rozsviti az po rozjeti ne po nasrartovani. na diagnostice pořád sviti tyto 2 chyby. Za každou radu budu vděčný. Pojistky všechny projděte ty jsou taky ok.