Taky jsem přemýšlel jednu dobu, že bych prodal XC70... páč s ní jezdím v létě na chalupu, ale to je 80km a to zmákneme v čemkoliv. Okolo komína mám fabii na léto Miatu. V70XC mě těď čím dál víc sere, ale řekl jsem si, že ji dám do pucu, aspoň technicky tak na tom dělám a dělám, ale obávám se, že stejně časem půjde do světa, protože je prostě navíc i když je strašně fajn auto.
No a tak jsem se začal koukat po něčem jiném, dejme tomu v hladině 400t +- autobus a hlavně s automatem, ale zjistil jsem, že krom Mazdy 6 s 2.5 což se stejně motáme furt kolem 10 let starýho auta si vlastně zas tak moc nepomůžu a nikam se neposunu. Další varianta u volby srdcem je sice levnější, ale furt to bude nafta a stejně bych do toho zase musel nasypat. Takže i když aktuálně musím udělat podvozek, přední nápravu a silenty, tak to tam zase nasypu a bude, protože cokoliv jiného je prostě nerozum. Nic jiného.
Ale k tvému problému, to bys musel narazit na nějakej super kup nejlépe od známeho, protože jinak to bude dobytčák, do kterého budeš muset nasypat. Pokud to teda nebude nějakej Japonec v kombíku a na hory si půjčíš holt rakev.