ale já taky koupil nové sklíčko s tím, že příležitostně přilepím to staré, ale zatím jsem to od loňska nestihl...

Nový Alkar asi tři stovky na autodilos...melcz píše: 11 dub 2024 13:44 Čím znovu přilepit sklo bočního zrcátka, které je vyhřívané? Radek mi už radil, koupit nové i s vnitřním plastem, ale stále to zvažuju. Druhé mám už také přelepované, AVdíly a zatím drží.
@ren: promiň prosím, moje děravá hlavaren píše: 05 dub 2024 20:01 Zeptám se, jestli někdo nemá zkušenost s následujícím problémem. Na XC60 máme GoodYear Wrangler ...
Tohle je deska která už je rovnou ze dvou vrstev, používá se to hodně na vyřezávání pro vercajk do toolboxů, ale kde to sehnat netuším...raolsa píše: 12 dub 2024 04:57 V práci to používám, ale lepí se to ze dvou desek. Mám modrou slabou jako podklad a černou silnou se samolepící vrstvou jako vršek.
Odkud to berou můžu zjistit.
Díky si jednička!raolsa píše: 16 dub 2024 11:31 Jde to bez vyndání všech chladičů.
Sundat nárazník a chladičovou stěnu a pak už máš krásný přístup ke všemu.
Dávám Nissens.
Tak už to fungujejancho píše: 19 dub 2024 20:14 Nevím, kam to dát a nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno, tak to hodím sem.
Od zhruba 11hod mi nejde pouze na mobilu (Android) odpovědět v jakémkoliv vlákně. Dám odpovědět, nenačte se celá stránka (např. nenaběhnou všichni smajlíci), při psaní textu napíšu písmeno a zobrazí se třeba s vteřinovou prodlevou a celé to zamrzne, že musím zavřít prohlížeč.
Když zvolím volbu "rychlá odpověď", tak to funguje.
Teď na PC vše OK, s mobilem je taky jinak vše OK.
Jsem v tom sám nebo se s tím také někdo setkal?
Uživatelé procházející toto fórum: Harry