Urvanej píše:Jůůů, nemohl jsem odtrhnout oči od tvojí profilovky

ty umíš být nebezpečně pěknej kluk, když se zadaří

Článek je jazykově stylizován jako od dělníka, co právě odhodil z ruky lopatu a vzal do ní pivo. Jestli je to účelem, nebo omylem, to nejsem schopen posoudit.
Obsahově ti to zkritizovat neumím, protože o tom vím úplný kuloví, jen že pokud se web načítá dýl jak 1s, tak jdu jinam, protože představa, že každý kliknutí je několik sekund čekání...
A proč myslíš, že nevylejzám mezi lidi a píšu jak píšu? Neumím se prezentovat/prodat, to nechávám na jiných a dělám to co umím
Sami víte jak tu na Vás ostatní působím, nebo jsem působil, než mě někteří poznali - jak v čase, tak osobně.
Viz. třeba PINDABC, na fóru 2 kkti(myšleno já a on, aby zas tam někdo nehledal něco jiného), který by se vzájemně propleskli, ale když jsme se potkali na živo, tak pohoda. Ono třeba takovej Ejdou, je na živo taky moc fajn kluk (bez ironie)
A nechtěj vidět původní verzi komentáře(kde to nevadilo, neb komentář), už jsem to mezitím několikrát přepsal, doplnil, etc... Teď mám zachvilí jednání a pak to zas půjdu s odstupem poladit.
Ale proto dělám s technikou a ne s lidma, prostě s tím co umím...