1668202655767_309426991_2293321650822268_5901310691657838549_n.jpg
A co teprve lidí co se hlásí k hasičům a neumí vylézt na žebřík, zatlouct hřebík nebo vrchol všeho - vyměnit kolo u osobního auta.Ejdou Rotacak píše: 28 lis 2022 09:21 To není možné. Chodím plavat cca 3x týdně a všímám si, kdo z dospělých plave s instruktorem ve vedlejších drahách. Prakticky vždy jsou to: Indové a černoši. Bledé tváře jen v rámci kondičního plavání....a to jsou většinou stejně mašiny, které chtějí jen dovysvetlit, jak správně plavat motýlka nebo kraula. Obecně mi přijde, že my středoevropani plavat umíme. Představa, že se k hasičům hlásí člověk, který neumí plavat, mě přijde až skoro neuvěřitelná.
pár let zpátky jsem s polovičkou jel na potápěčskej výlet ze zanzibaru na nějaký ostrůvky až skoro u mafia island. měli jsme fundovanýho průvodce, zkušenej výraz, goretex atd... když vylejzali lidi z vody, kýval a počítal je se samozřejmým výrazem v ošlehané tváři. česká průvodkyně mu říká tak co jsme všichni? kolik nás je? a on 26... on no to těžko a on no tak 24... ale bylo nás tam 21..prostě neuměl počítat, jen to fakt dobře hrál. o hodinu později při návratu cca 40 km od pevniny začaly docela dost vlny a trošku lítala voda přes loď. borec začal hystericky svolávat alláha a teprve pak nám došlo, že neumí plavat...oficiání průvodce. masox nopython.p píše: 28 lis 2022 15:28A co teprve lidí co se hlásí k hasičům a neumí vylézt na žebřík, zatlouct hřebík nebo vrchol všeho - vyměnit kolo u osobního auta.Ejdou Rotacak píše: 28 lis 2022 09:21 To není možné. Chodím plavat cca 3x týdně a všímám si, kdo z dospělých plave s instruktorem ve vedlejších drahách. Prakticky vždy jsou to: Indové a černoši. Bledé tváře jen v rámci kondičního plavání....a to jsou většinou stejně mašiny, které chtějí jen dovysvetlit, jak správně plavat motýlka nebo kraula. Obecně mi přijde, že my středoevropani plavat umíme. Představa, že se k hasičům hlásí člověk, který neumí plavat, mě přijde až skoro neuvěřitelná.
Bohužel to tak prostě je. Nechápu to, ale je to tak.
Tam to bohužel seká doleva kdekdo. Ale že i autoškola je masakr. Jako by byl problém jet doprava 50 m na kruháč a tam se otočit...PetrXC70 píše: 28 lis 2022 15:56 Je tam zákaz odbočení vlevo, přijíždí autoškola, za volantem holka, vedle instruktor a normálně na tom téčku blinkr do leva a odbočovali...
Chtěl jsem napsat "pobavilo", ale nyní přemýšlím, že je to spíš smutné.
Vždyť ta tady je na každý stránce minimálně jedna.Urvanej píše: 29 lis 2022 11:59 Kein, jeslti to mělo bejt vtipný, tak funguje jen na idioty, protože to je celý špatně.
Zjednodušeně, pravice říká, podnikejte, dělejte si co chcete, ale musíte se o sebe postarat sami. Levice zase slibuje, jak se o všechny postará a odírá ty, co se snaží něco pro sebe dělat, neboli podnikatele.
Takže to neni ani vtipný a ještě ke všemu to je politika![]()
Uživatelé procházející toto fórum: jergus.balaz