koupil sem si z německa nový bílý blinkry, vymontovat se mi je ještě podařilo ...ehm, akorat sem zjistil , že ten kabel k blinkru ma uplne jinek konektor (ten druhej ke světlu je stejnej), neresil ste nekdo podobnej problem prosim ?
Díky !
Cože? Jiný? To je divný. Vyndaval jsem to hodněkrát a mam pocit že jsou oba (všechny čtyři) stejný. Neměl jsem s tím problém. V nejhorším se to dá nějak :prace: (jednosuše) zbastlit...cendaaa píše:Prosím zkušené 480káře opět o radu
koupil sem si z německa nový bílý blinkry, vymontovat se mi je ještě podařilo ...ehm, akorat sem zjistil , že ten kabel k blinkru ma uplne jinek konektor (ten druhej ke světlu je stejnej), neresil ste nekdo podobnej problem prosim ?
Díky !
ahoj, no bohužel je to tak, asi třeba novější modely mají ten levej (z pohledu z kabiny) prostě jinej ..., asi se to dá určitě nějak :prace: ...,ale pro mě to jednoduchý neni, bohužel jsem se nikdy v autech moc nehrabal.FTN píše: Cože? Jiný? To je divný. Vyndaval jsem to hodněkrát a mam pocit že jsou oba (všechny čtyři) stejný. Neměl jsem s tím problém. V nejhorším se to dá nějak :prace: (jednosuše) zbastlit...
P.S.: kde a na kolik tě to vyšlo?
nojo, jenze de o to, ze ten tvar konektoru, kterej se ma zapojit do toho novyho blinkru je jinej ..., teda jeden je stejnej (světlo) a jeden uplne jinej - ten k tomu blinkru s oranzovou zarovkou (i to plastovy sroubeni, ktery se sroubuje do blinkru ma uplne jinej tvar), jako kabely cokoladou bych snad mel zvladnout propojitigi píše:Hele vzdyt ti musely zbejt konektory z tech starejch blinkru! netusim kolik tam jde proudu (jestli to staci spojit cokoladou) ale urcite kdyz to napajis na sebe, tak to bude fungovat. Barevne znaceni dratu by melo byt stejne.
Všechno to nafoť a sem s tím.cendaaa píše: nojo, jenze de o to, ze ten tvar konektoru, kterej se ma zapojit do toho novyho blinkru je jinej ..., teda jeden je stejnej (světlo) a jeden uplne jinej - ten k tomu blinkru s oranzovou zarovkou (i to plastovy sroubeni, ktery se sroubuje do blinkru ma uplne jinej tvar), jako kabely cokoladou bych snad mel zvladnout propojit, ale ten konektor, kterej potrebuju zapojit primo do toho blinkru nemam... a vyrobit ho asi jako nevzladnu. nevim co stim budu delat :? a hlavne se bojim i rozebrat ten stavajici konektor...a nevim jestli nemuzu neco nejak zkratovat treba taky
to bohužel nevím, páč slovo faston slyším poprvéSergej píše:A nedaju sa tam proste napchat fastony ? Existuju aj kruhove.
přesně ...FTN píše:Takže ti z auta koukaj dva stejný konektory. Tak vezmi tu atypickou objímku (levou) a zajdi do nějakýho auto-elektro-obchodu a tam musejí mít i ten konektor, ne? A pak ustřihni ten původní a ten nový tam přidělej... Nevim, jestli tomu problému už rozumim, ale takhle by to mělo jít, ne?
Kdyžtak se omlouvám...
U nás se to jmenuje Auto Svoboda...cendaaa píše: přesně ...
akorat me vubec nenapadlo, ze by se ten konektor dal tak lehce nekde sehnat...myslel se mze je to nejakej spešl volvo![]()
neznas jeste nahodou prosimte nejakej takovejhle auto-elektro-obchod ?
Dík moc
Autokonektor 6,3 mm a mensie....cendaaa píše:to bohužel nevím, páč slovo faston slyším poprvéSergej píše:A nedaju sa tam proste napchat fastony ? Existuju aj kruhove....ale podle fotek co myslíš ?
mam v tom :kuch:Sibr píše:Jo k těm konektorům nevim kdy se to lámalo s oranžoví na čirou ale já mám 93rok a ještě oranžové blinkry, ovšem stejé konektory co ta čirá
delam si srandu, ale teoreticky by to slo, kdybych ti dal ty stary oranzovy svetla a ustrih konektory a ty mi dal taky ustrihly konektory ... :prace:Sibr píše:No to sice jo ale v čem to pomůže tobě?
Zkus http://www.conrad.czcendaaa píše:pořád někomu nepřebývají tyhlety konektory ? dneska sem se byl zeptat ve volvu, a vubec sme je nemohli najit, nakonec mozna jo, ale stejne nesli objednat, volvo uz je asi nevyrabi, takze budu muset asi nekam na vrakac :prace: