Mareee píše: ↑10 led 2022 12:35 Dobrý den všem, o radu při koupi jsem již přišla, co radu po koupi? Poradil by někdo?
Jsem vlastníkem V50 2,0D, r. 2005. Při jízdě se samovolně vypíná radio a to je varováním, kdy začne docházet k mírnému cukání při jízdě a na přístrojové desce problikává ikona ABS a ruční brzdy. trvá to pár vteřin, chod všeho se plynule obnoví a takto pořád dokola. Intervaly se zkracují. Bojím se, abych buď auto nezničila úplně nebo někde nepřešlo do nouzového režimu.
Zpočátku auto při jízdě netáhlo,ale nechala jsem vyměnit olejové filtry i filtr paliva a "chyba" se samovolně ztratila, auto teď jede hezky v návaznosti na stlačení plynového pedálu...
Na nevolvácké diagnostice jsem auto již měla, vyskákalo tam 13 chyb, nějaké mi odstranili a přetrvávala hláška některého z airbagů a řekl mi pán, že plynový pedál je na výměnu. Hlavně mi řekl, ať vlastně auto hodim ze sklády, což pro mě není žádný posun.
Popravdě se mi nechce dávat tisíce a tisíce, že někdo půjde autem pokus/omyl... Nemáte někdo s autem podobnou/stejnou zkušenost a doporučení, který směrem pátrat?
Předem děkuji za tipy, rady. Mareee
A nebo taky KO servocerpadlo, zde je elektricke. Uz jsem se s tim setkal, ze pumpa zlikvidovala chybama pul auta a tvarilo se to jako KO hlavni ŘJ a ejhle, ona ko pumpa.