Custom Xccessories USB-BT pro P3

Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
  • Autor
  • Zpráva
M@C
Vůz: S80 AWD AT 3.2 MY11, V70 AT 3.2 MY09

Příspěvek od M@C »

Mam radost z nove vychytavky, tak se o ni hned podelim.
Objednal jsem si od bratu Slovaku z customxc BT adapter. Zapojuje se do USBcka v loketni operce, napr. misto flashky s MP3, nepotrebuje zadne dalsi napajeni. Telefon se s nim sparuje pomoci BT a z telefonu tak lze prehravat hudbu pekne bezdratove.
Mam v aute origo BT HF, (bez podpory streamovani hudby) to je zaroven take pripojene, takze telefonni hovory se spojuji klasicky pres BT HF a hudba se streamuje pres tento BT USB adapter. Hraje kvalitne a navic lze primo z volantu ovladat prehravani - predchozi a nasledujici pisnicky, zkousel jsem na Spotify a funguje. Fakt se mi to libi a doufam, ze to nebude brano jako nejaka nepovolena reklama, nemam s nimi nic spolecneho :D Jestli vas neco zajima, tak se ptejte a zkusim odpovedet nebo vyzkouset.

https://customxc.eu/store/product/pre-orders-bluetooth-music-adapter-for-volvo-p3-2008-2012 navic ted maji predprodeje s nizsi cenou. Ja objednal asi pred 2 tydny a dnes mi prisel.

python.p
Vůz: XC70 D5 2008

Příspěvek od python.p »

Teď je otázka, na kolik by vyšlo dodělat to USB do loketky... :D Tohle by se mi tůze líbilo. :D

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Jenže pro tebe řešení má již D5T5.
Toto je řešení pouze pro roky P3 MY2010 a MY2011, které nemá možnost posilat hudbu přes BT, ale jen volat. Což zakladel tématu přesně je v tomto rozmezí..

python.p
Vůz: XC70 D5 2008

Příspěvek od python.p »

To za 250€ ? :)

tohle je o fous levnější.

M@C

Příspěvek od M@C »

Jj, urcite je mysleno https://d5t5.com/eshop/detail/138/bluetooth-module-p1-p3-xc90 . Nad tim jsem taky uvazoval do V70 09, ale nakonec me odradila cena, tak holt telefon pripojuju na AUX kabelem. Z D5T5 je to urcite slozitejsi zarizeni, nez ten USB BT adapter, takze cenu chapu, ale neni to pro me. Kdezto za litr tady USB BT je "zadarmo" a funguje zatim paradne, tak aspon v S80 mam vse bezdratove (HF, hudbu i klice :D ).

hajnej
Sponzor fóra
Vůz: XC70 D5 151kw 2011

Příspěvek od hajnej »

tvl já to hned objednal :oops:

M@C

Příspěvek od M@C »

Dnes jsem mel dost casu a precetl jsem si navod :D Mel jsem to v USB modu, prepnul jsem na iPod mod, a ted mi zobrazuje i nazev skladby z telefonu na displeji radia, parada.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

KubasCZ
Vůz: XC70 T6 AWD

Příspěvek od KubasCZ »

Zajímavé.. To BT řešení D5T5 mi přišlo taky cenově celkem overkill na to, co to vlastně dělá, i když chápu, že to bylo složité vymyslet a vyrobit. Ale pro moje využití to už je nad rozpočet, co jsem ochotný za to dát.

Já mám prozatím tuten bazmek za pár korun do AUX a musím říct, že po delší době používání to celkem spolehlivě funguje a kvalita není špatná (Spotify/Youtube).. Akorát si člověk musí při přijmutí hovoru dát pozor, co za BT mu na telefonu svítí, páč občas musím jedním kliknutím v hovoru přepnout na "druhé" BT do auta..
https://www.alza.cz/cellularline-bluetooth-audio-prijimac-ms-cerny-d7698000.htm
Jen doplním, že tohle prakticky zabere vstup AUX + občas na dobití toho donglu i USB port, kde mám alternativně jinak flashku s "offline" hudbou :D

Co případně nabízí navíc řešení od bratů z SK oproti tomu bazmeku? Kdyby to kromě přepínání skladeb a zobrazování názvu songu umělo něco víc, asi by mě to celkem zajímalo :D

M@C

Příspěvek od M@C »

V nastaveni BT by mela byt volba, zda je to BT pripojeni i na hlasove hovory. U BT v aute mam povolene hlasove hovory, u jinych, kde nechci, to nemam povoleno.
Jinak takovy BT bazmek do AUXu jsem kdysi mel, ale kvalita byla otresna a pri napajeni ze zapalovace to bzucelo z repraku. Ale to uz je dost davno, verim, ze kvalita pokrocila a mozna to bude ted lepsi, ale i u toho, co jsi posilal, je dosti rozporuplne hodnoceni. Nekteri pisou, ze super, nekteri, ze chrci, piska a praska do repraku :D Ale mozna ho taky zkusim do V70, prinejhorsim vratim...
A prave kvalita zvuku u toho Slovenskeho bazmeku je vynikajici, hraje fakt dobre ale teda krom ovladani z volantu a zobrazovani nazvu songu to nema nic dalsiho.

Logan
Vůz: VOLVO
Organizer x 1

Příspěvek od Logan »

Já to mám ve V70 (taky 2010) řešeno tímhle: https://www.alza.cz/fixed-signal-bluetooth-5-1-audio-prijimac-se-zabudovanym-mikrofonem-cerny-d7059279.htm?o=2
Zapojí se do AUX i do USB (z toho se napájí). Sice nejde přepínat písničky na volantu, ale spolehlivě se to samo připojí při každém nastartování a je to levnější varianta.
Nicméně přiznávám, že přepínání na volantu zní dost dobře, to zvážím.

Zpět na „Audio, video, navigace, telefony a ostatní komunikace“