požádám bližního svého o radu, názor, informaci ...
Byl jsem dnes se podívat na Volvo V70 2.4 Bi-Fuel origo zástavba rok 2005, stojí cca rok a půl na jednom místě, tak jsem se byl podívat a vyskoušet jak na tom je ...
nádrž na CNG je ještě na dva roky, to bych nějak následně případně řešil. Z Volva mi napsali, že se k nám nedováželo a nikdo s tím nechce nic mít, to bych ale řešil případně později, nyní potřebuji Volvo nějak nastartovat a projet, ale nevím jak pokračovat ...

Překontroloval jsem mot. olej, dolil horem jeden litr na promazání, dolil benzín, ale vlezlo mi tam jsn cca 8 litů a benzín byl až k víčku, pak dal baterku a zapojil ... zapnul klíček, protočil a jen točilo ... točil točil točil a ani necuklo. Údajně pán přijel kdysi na benzín, pak mu to cukalo jako když benzín dojte tak to dotlačili, mělo by tam být tak cca 5 litrů benzínu + jsem tak 8 litrů dolil. Nevím na kolik je nádr na benzín, ale víc jsem tam nedostal. Nicméně ručička nádrže benzínu se ani nehla a svítila kontrolka, pokud jsem stříknul do sání benzín, tak to okamžitě chytlo, ale nijak mereagovalo na pedál plynu. Zkoušel jsem to cca 15 min, ale žádný výsledek. Pokud jsem stříkal do sání, tak chytlo a šlo do otáček ... na liště při startování z ventilku cákal benzín, tak by mělo čerpadlo normálně dávat, ale na benzín to nechytá, jako ba vůbec nefungovali vstřiky, protože na sání normálně chytlo ... a nevím co vyzkoušet dál.
Položím otázka a požádám o případné názory ... děkuji
1. na kolik litrů je nádr na benzín
2. ručička palivoměru ukazuje benzín nebo plyn CNG
3. proč chytne bez problému na cákání benzínu do sání, ale pokud přestanu okamžitě zhasne
4. nejde tam evidentně benzín, ale na liště po zmáčknutí ventilku vycákává
5. nemám se na toto Volvo vykašlat a jít dál ... ale je červené a má el. střechu ááách

6. napadá někoho co vzkoušet dál
Tak mnohrát děkuji za pomoc ... snad dáme společně nějak dohromady.
Děkuji a pěkný přeji s úsměvem den.
Allbertus