Zajsoft píše: 01 čer 2022 19:50
V momente pokud to jezdi na servis vyhradne k nim, tak bych prskal, uz jen proto, ze pri montazi svicek to meli necim namazat(coz by je opravdu nezrujnovalo) a ze by oprava zabitu bylo opet neco narocneho(co do casu/materialu), tak taky ne.
Chapu, ze to zkusili, ozvala jsi se, v ten moment bych na jejich miste zmlknul, omluvil se (i kdyby na oko) a vzal to na sebe, nez prijit o zakaznika nemluve o negativni reklame.
A z jineho soudku, je smutne, ze "nemas koule" rovnou napsat, kde to bylo, to je tu kazdou chvili, ze nekdo pride, ze mu autorizak neco (ne)provedl ale rict kterej...
To proč nepíšu o který se jedná je jednoduché: Vždy jsem byla spokojená jak s jednáním tak s výsledkem práce. Bohužel chválu jsem zatím nikde nepsala i když bylo co chválit. Nyní jsem v jiné situaci, proto se sem obracím sem, s prosbou o sdílení zkušeností, abych jako laik a pouhý Volvo obdivovatel, nadšenec a uživatel, mohla nějak argumentovat, když se cítím v právu. Spoléhala jsem, že mi tu třeba někdo objasní, že se to buď děje a je to prostě běžné, a nebo se opravdu jedná o chybu servisu.
Zkrátka jsem se chtěla na debatu ohledně toho co mám a nemám platit trochu připravit a nenechat na sebe nastoupit šéfa servisu, aby mi řekl hleďte se... zaplatíte, protože XY a stejně tomu nerozumíte a já bych zaplatila.
Účel mého příspěvku nebyl kritizovat ani hanit. S největší pravděpodobností tam auto plánuji dávat i nadále. Byla bych nerada a nechci, aby se toho chytnul někdo kdo tam třeba dělá, pokud mi rozumíte

. Myslím, že v momentě, kdy situace nebyla dořešená je zbytečné tu na někoho házet špínu, když ještě není finální verdikt.
PS: nejsem úplný jantar. Pár servisů (včetně výměny svíček) jsem si sama na starém Citroenu dělala, ale to země nedělá odborníka, žé