Vlakno k tématu BT do V50 jsem tu našla ale poslední příspěvky byly cca 2 roky staré, tak jsem doufala, že se řešení pohlo nějakým lepším směrem....teď zjisťuji, že teda marně.jirka87 píše: 16 črc 2020 07:58 Vapik : to je plug and play ? Nebo je pak nutný zásah od D5T5 ?
CO já vím, tak nejjednodušší a nejlevnější hned po transmitteru je Handsfree Parrot Mki 9100 s redukční kabeláží pro optickou síť Volva - nabízí to jack 3,5mm (AUX), Bluetooth a připojení pro Iphone.
Pak by ještě asi bylo možné za pomocí zkušeného dráteníka napáchat do auta nějaký BT Receiver z Číny - do normálního auta to jde úplně snadno. U té optické sítě to nebude jen tak, ale někam by to podle mě vložit šlo.
AUX (a na něj tím pádem i BT modul za 5babek z Alíku, který mám ozkoušeno, že pokryje naprosto kompletně bez sekání 3+1 v paneláku včetně balkónu = lze ho nechat někde schovaný v kufru u zesilovače například) jde dodělat napájením přímo na základní desku zesilovače - odkaz teď nemůžu na netu najít. Je tady o tom vlákno včetně všech odkazů. - toto je zdaleka nejlevnější možnost.
Pak je možné ještě AUX vyrobit připojení na přijímač FM antény přes tu krabičku v pravém zadním tapecu kufru...a opět doplnit nějakým BT modulem z Číny.
Debilní optická síť MOST je prostě problém a to základní 15let staré rádio umí starou belu.
I Tvoje vlákno jsem tu taky už projela, jenže já nemám měnic CD, pokud vímVapik píše: 16 črc 2020 10:14 Ahoj, měl jsem a mám stejné požadavky.
Řešil jsem to zde:
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=55&t=68289
Nic nikde něčouha ani netrčí vše je schované.
Pokud si to chceš vyzkoušet klidně se ozvy.
OK, dekujuVapik píše: 16 črc 2020 12:12 Na V50 by to mělo jít i na singl cd. Aspoň na jejich stránkách to píšou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé