jirka87 píše: 16 črc 2020 07:58
Vapik : to je plug and play ? Nebo je pak nutný zásah od D5T5 ? 
CO já vím, tak nejjednodušší a nejlevnější hned po transmitteru je Handsfree Parrot Mki 9100 s redukční kabeláží pro optickou síť Volva - nabízí to jack 3,5mm (AUX), Bluetooth a připojení pro Iphone.
Pak by ještě 
asi bylo možné za pomocí zkušeného dráteníka napáchat do auta nějaký BT Receiver z Číny - do normálního auta to jde úplně snadno. U té optické sítě to nebude jen tak, ale někam by to podle mě vložit šlo.
AUX (a na něj tím pádem i BT modul za 5babek z Alíku, který mám ozkoušeno, že pokryje naprosto kompletně bez sekání 3+1 v paneláku včetně balkónu = lze ho nechat někde schovaný v kufru u zesilovače například) jde dodělat napájením přímo na základní desku zesilovače - odkaz teď nemůžu na netu najít. Je tady o tom vlákno včetně všech odkazů. - toto je zdaleka nejlevnější možnost.
Pak je možné ještě AUX vyrobit připojení na přijímač FM antény přes tu krabičku v pravém zadním tapecu kufru...a opět doplnit nějakým BT modulem z Číny.
Debilní optická síť MOST je prostě problém a to základní 15let staré rádio umí starou belu.

Vlakno k tématu BT do V50 jsem tu našla ale poslední příspěvky byly cca 2 roky staré, tak jsem doufala, že se řešení pohlo nějakým lepším směrem....teď zjisťuji, že teda marně. 

Parrota nechci, strašně mi vadí ta jejich "krabička" ovládání. Hledám právě řešení takové, které mi nebude dál překážet v interiéru (i držák na mobil jsem pořídila ten pidi magnetický jen aby mne to tam nes*** 

). A v podstatě pokud se mi někdo už bude vrtat v autě pod panelem kolem rádia, tak už mi přijde čistější spíš něco z těch dalších možností, co zmiňuješ a co jsem i našla na netu, jen jestli najdu někoho ochotného se do toho pustit - já si na to netroufnu. 

Každopádně díky za potvrzení známého a vysvětlení možností.