UPDATE
Tak jsem auto v pondělí úspěšně převezl do jiného servisu. Ti doslova KO:::TI

mi do telefonu řekli , že to řezat nebudou , že tam stačilo nalít benzín a vyměnit svíčky. Auto sice startuje o poznání lépe , ale po mé otázce , jestli je tlak na vstřikovací liště mi bylo řečeno , že to měřil kolega , který je na dovolené , tak vlastně neví.
A že je vybitá baterka, tak to vlastně ani nezkoušeli. Takže jsem lehčí o dvojku , auto je o 8. kilometrů dále a never ending story pokračuje.
Připadám si jako pitomec , když mi po dvou týdnech řekli , že auto bez benzínu nebude nikdy startovat. Ale , že jsem jim doslova řekl , že toto kolečko mám už dávno projité a že potřebuji opravdu vyměnit jen to čerpadlo , udělali ze mně opět pitomce s dotazem , kdy jsem měnil cívky a svíčky.
I přes toto všechno mi ve finále řekli , že nic řezat nebudou, a že to je blízko nádrže a že tam je sám a .,...a.........
a DOST!!!!!!!!!
Nyní čekám do pátku na verdikt z dalšího servisu , tak držte pěsti.
Vypadali tam trošku rozumněji a seriozněji, protože si opravdu zjišťovali , jak se sundává nádrž atp. A cenovou nabídku mám i s prací svářeče, kdyby bylo potřeba něco přihřát. (ne polívku , že??)
Toliko něco pro pobavení. Doufám , že se tomu taky budu smát až mi auto opět pojede.