EDIT: Takže sem zjistil, že sou na motor B5244T3 dva typy hlav. Jeden pro el. s Bosch klapkou a druhý pro Magnetti Marelli. Doufám, že to tak je a nemistifikuju. Tímto prosím berte to tu s rezervou. Většina jsou moje domněnky a dedukce.

Hore, myslíš ten obrázek co tam je ten modrý kroužek? To by mohlo bejt, páč mám doma původní hlavu z mrtvyho motoru a tu fotku se zakroužkováním sem poslal blbou. To čidlo vypadá podobně, ale je na zadní vačce, né přední, omlouvám se za mystifikaci. Hlavu co tam je teď s novym motorem, má čidlo taky na zadní vačce, ale ne z boku, nýbrž "zezadu zespod". Potom se liší čidlo u rozvodových kol, který by mělo být záměnné a čidlo v domku termostatu, který snad taky půjde prohodit, byť je domek jinačí. Takže, musim akorát implementovat to čidlo vačky zboku. Uměl by mi někdo poradit jak na vačku přijde ten plastový "nástavec" z kterého potom snímač snímá? Má jen dvě polohy jak tam může být, správná bude ale asi jen jedna. Díky moc!kwiko píše:Problem je ze na obrazku hore je B5254T2 (154kW) ktory je 2x VVT a vy ste tam namontovali B5244T3 co je 1xVVT (147kW)...
1xVVT sa da prerobit na 2x VVT vymenou vacie a dekla, AVSAK dekel je vrtany na danu konkretnu hlavu. Ked to nebude sediet zadrete si vacky a aj motor.
Uživatelé procházející toto fórum: sobi