T6R
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V50 D5 R-Design 2009
T6R
Diky, vidim to stejne. Kdyz jsem to tam dal, tak abych parafrazoval prijimajiciho "rozvody tak 15k, i kdyz na V50 to bude asi levnejsi". Jsem zvedavej jak mi vysvetli olej a filtry za 15k. 

-
- Vůz: 944 B230FB M47 '92
T6R
nevím, kolik mají hodinovou taxu, ale na V50 vyměnit např. kabinový filtr přijde jen na práci odhaduji přes 1 000 Kč - ten přístup není ideální 
Takže se to může nasčítat. Ale i tak mi to přijde hodně ujeté - finální rozbor bych také přivítal.

Takže se to může nasčítat. Ale i tak mi to přijde hodně ujeté - finální rozbor bych také přivítal.
-
- Vůz: 944 B230FB M47 '92
T6R
Sundat ten plynový pedál, nalámat se do prostoru řidiče pro nohy a vykloubit si u toho ruce? Nejsem mechanik, dělal jsem to jednou a vícekrát už naštěstí ne a mám traumatizující zážitek dodnes. Mně to 5 ani 10 minut určitě netrvalo a i kdyby, vzal bych si za to příplatek za rizikovou práci (nervy mám jen jedny
)

-
- Vůz: V50 D5 R-Design 2009
T6R
Tak jsem se vrátil ze servisu a radost nemam. Rozvody jsou prý dražší, protože se musí povytáhnout motor. Oka, rozumim. To mi spočítali na 17200 + lidovka 1L převodového oleje za 800 (označil jsem to na faktuře, tu práci tam mají divně rozdělenou).
Jak je možný, že výměna oleje + filtrů vychází na 10000 mi nikdo vyvětlit nedokázal. Pak přišel podle trička Tommy Hilfiger, asi majitel, a povídá, že to je uplně normální cena, a že za 5000 mi určitě olej nikdy neměnili a že 5k stojí jen samotný olej. Nakonec mi dali slevu 10% na materiál, celkem tedy 27k a já dám na radu pana Hilfigera a příště půjdu tam, kde to je levnější. Což bude nejspíš kdekoliv jinde. Auto jsem tu nechával servisovat pravidelně, levný to nikdy nebylo. Ale tohle je moc.
Jak je možný, že výměna oleje + filtrů vychází na 10000 mi nikdo vyvětlit nedokázal. Pak přišel podle trička Tommy Hilfiger, asi majitel, a povídá, že to je uplně normální cena, a že za 5000 mi určitě olej nikdy neměnili a že 5k stojí jen samotný olej. Nakonec mi dali slevu 10% na materiál, celkem tedy 27k a já dám na radu pana Hilfigera a příště půjdu tam, kde to je levnější. Což bude nejspíš kdekoliv jinde. Auto jsem tu nechával servisovat pravidelně, levný to nikdy nebylo. Ale tohle je moc.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Gintiik dne 17 bře 2023 16:19, celkem upraveno 1 x.
-
- Vůz: Volvo XC60 D5 r.v.09 a C70II T5 r.v.08
T6R
Opet se jen dle meho potvrdilo ze T6R se vyhnout obloukem viz. diskuze v tomto vlaknu...
Ted nekomentuji cenu tohoto konkretniho zakroku a tvou fakturu, ale to arogantni chovani p.majitele.
Ted nekomentuji cenu tohoto konkretniho zakroku a tvou fakturu, ale to arogantni chovani p.majitele.
-
T6R
Aneb jak říkal hajnej, zaplatíš to. . .
Stále budu říkat to samé, jsou to zm*** a furt tam lidi budou chodit..
S takovou fakturou bych je poslal do prdele.
800 práce za hodinu plus odhadem 40% marže na dílech, to je prostě ultrasvinstvo.
Sorry za mluvu, ale to fakt nejde napsat jinak.
UEDIT: tak se to nauč říkat jinak!
Stále budu říkat to samé, jsou to zm*** a furt tam lidi budou chodit..
S takovou fakturou bych je poslal do prdele.
800 práce za hodinu plus odhadem 40% marže na dílech, to je prostě ultrasvinstvo.
Sorry za mluvu, ale to fakt nejde napsat jinak.
UEDIT: tak se to nauč říkat jinak!

Varování: Urvanej 17 bře 2023 15:44
Důvod: Toto varování se týká příspěvků, který jste odeslali: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=12&p=1018778#p1018778.
Důvod: Toto varování se týká příspěvků, který jste odeslali: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=12&p=1018778#p1018778.
-
- Sponzor fóra
- Vůz: XC70 P3 S80 P3
-
- Vůz: V70 II D5 120kw 2004
T6R
Řekl bych, že autorizák by cenově vyšel dost podobně, ne-li levněji. A hlavně má člověk jistotu origo dílů, a taky by věděl cenu dopředu. Moc tedy nerozumím, proč takový úkon řešit přes servis, jako je T6R. Osobně bych to dal automaticky do autorizáku, případně kdybych chtěl ušetřit, tak do nějakého levnějšího servisu, jako jsou AVdíly.
-
- Vůz: Volvo S80 3.2