Je to prakticky nad bufíkem s časovačem, ale ten funguje

Tak proměřit by to samozřejmě šlo velmi lehce, dokonce na to mám stylový Vorrichtung, ale protože vše funguje tak jak mám, nic mě k tomu zatím nenutilo.Urvanej píše:Tak jedině proměřit, zda tam za nějakejch okolností není 12V. Ideálně dokonce připojit žárovku, protože 12V bez odběru je leckde.
Ja treba mam pozici c. 3 obsazenou sklapenim zrcatek, ale asi jde vypinac umistit jinde, nebo primo napojit na dalkovePetr Marek píše:Tak proměřit by to samozřejmě šlo velmi lehce, dokonce na to mám stylový Vorrichtung, ale protože vše funguje tak jak mám, nic mě k tomu zatím nenutilo.Urvanej píše:Tak jedině proměřit, zda tam za nějakejch okolností není 12V. Ideálně dokonce připojit žárovku, protože 12V bez odběru je leckde.
Pokud by ten konektor chtěl někdo využít pro přídavná světla, tak si myslím že by bylo ještě potřeba doplnit středový panel tlačítkem 3.
je správně. Pokud si matně pamatuji, když jsem kuchal XC70II, tak tam zrovna tyhle konektory také byly.Haben píše:Konektory od telefonu (sluchatka) a od zadni 12V zasuvky?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]