Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
4 roky jsem studoval v Železnym Brodě na sklandě, huťák, foukal jsem sklo. Bydlel jsem na internátě a občas jsme
jezdili kalit do JBC..... tam je sakra černo a spoustu "vařičů"......
No no v JBC samozřejmě, ale v tom Brodě taky! Tam je taky pořád tma i za plného slunce ono celkově těmi směry do hor a k hranicím se to vždy koncentrovalo...kromě zmíněných ještě Semily, Smržovka, Tanvald.. apod.
V Semilech už toho moc není, jenom pár starohnědočechů, co mám pod okny přes řeku. Ti bordelu moc nedělají, jenom v létě nám o víkendu občas hrajou.
Hodně toho odešlo, když místo peněz začali dostávat "stravenky".
_________________ Volvo V70 II 2.4T AWD 147 kw LPG '00
Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Diagnostika k dispozici. 607827920
Já se nestačím divit... Vtípky a srandičky a místo vtipů je tady kýbl keců které už nemají nic společného se satirou, ale s spíš se týkají národnostních menšin... Takže jen pro info, jakákoliv další debata bude odměněna banánem. (BTW: Honza? Urvanej? Jako fakt? )
Chase píše:Já se nestačím divit... Vtípky a srandičky a místo vtipů je tady kýbl keců které už nemají nic společného se satirou, ale s spíš se týkají národnostních menšin... Takže jen pro info, jakákoliv další debata bude odměněna banánem. (BTW: Honza? Urvanej? Jako fakt? )
To už trošku přeháníš nemyslíš?... nic extra tady nikdo nenapsal. Tyhle "vtipy" byly, jsou a budou vždy populární...A hlavně teď , když jede na ČT Most. A pár blábolů kolem za chvíli zas vyšumí.
_________________ Bylo....Škoda Yeti 1,2TSi
Honda XRV750 Afrika Twin
Airbus380: Co podle tebe přehráním? To, že se tady vykecává místo toho, k čemu je topic určen? Nemám nic proti jakýmkoliv vtipům a je mi jedno jakej mají podtext. Pořád je to satira a ta sem jednoznačně patří. Ovšem debata patří rozhodně jinam Trochu té štábní kultury by se držet mohlo. Obzvlášť, když někteří dostávali za sabatu v tomto topicu v minulosti hašte, tak ať pak zase někdo nepřijde s tím, že se měří dvojím metrem. A znovu, tímto končím debatu v tomto vlákně. Pokud má někdo potřebu reagovat jinak než vtipem, pak na to má lampárnu, případně žumpu.
Jéééé tak to asi určitě znáš mojí máti Vladěnu, dříve Slezákovou, pak si vzala Michala a jsem tu já mladej Tesař
Já až maturant 2006, byl jsem tam za dob "Modré hlavy".
Posílám upřímný pozdrav kolegovi sklanďákovi a moc mě tvoje zpráva potěšila
Mnoho zdaru Mirabilo! snad si s tebou jednou ťuknu pivem! Pardon za OT v sekci "vtipky a srandičky", ale neudržel
jsem se na uzdě. To byly tak krásný 4 roky a tak skvělí lidi
EDIT: Pinďo, tohle je asi ten nejčernější vtip, který jsem kdy četl a je mi jedno, že jsem za cíťu. Nelibí se mi.
_________________ V 70 B5244 T5, AWD, MY 07' HILTON TUNING stage 3 + úpravy
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
Ano, ten je poradne ostry. Ale vtip to je a smaozrejne nikomu ani sobe nepreji toto zazivat
_________________ "GALERIE" C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT bylo: V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Je to drsné, to jistě ano, pokud se člověk na to dívá negativně. Je třeba se na to podívat pozitivně a vidět to tak, že ty děti jsou vyléčené zpátky u svých rodin. (to nikoho nenapadlo) Pak už to ovšem, ale není tolik vtipné.
_________________ S80 3,2 AWD ExecutiveV60 MY2018 Byla první C30 1,6D 2007 270000kmUž není V70 2,4T LPG S80 3,2 AWD XC90 3,2 R-Design LPG
Pinda dobre. Jde videt, jak s lidmi cloumaji emoce. V tomto pripade kazdy za tim videl smrt. U chripky by vsem prislo “normalni”, ze se deti vylecily.
Dekuji Pindovi, ktery mi zase pripomnel poucku divat se na svet a ruzne vyroky ruznymi pohledy.
_________________ "GALERIE" C30 2,4i 125 kw MY08 Summum MT bylo: V70 II D5 AWD MY05 MT, chip 149 kw, EGR OFF|V70 II 2,4 D 120 kw, MY04 AT|V70 I 2,5 D 103 kw, MY00 MT, KAT OFF, EGR OFF
Policista mě včera v noci zastavil, přišel k okýnku a řekl “papíry”.
Odpověděl jsem “Nůžky, vyhrál jsem” a odjel jsem...
Ten zmrd chtěl asi odvetu, protože mě pronásledoval dalších 20 minut.