Ejdou+ Shman -

Příklad mocnění přímo školní

Ejdou Rotacak píše:takové restaurace by měli naši zákonodárci zavřít. ještě se dá skousnout, že máš místo masa od Chaveze, maso od Andrzeje,
ale pokud tam hygiena najde zkažené maso, má veřejně upozornit - klidně 5m velkým bannerem na fasádě provozovny.
Za chvíli budou tvrdit že to je vynikající "stařené kuřecí"imrija píše:Naopak dalším národním sportem je tu "čerstvé hovězí". To taky nechápu
No no v JBC samozřejmě, ale v tom Brodě taky! Tam je taky pořád tma i za plného slunceEjdou Rotacak píše:Nebo v Jablonci![]()
4 roky jsem studoval v Železnym Brodě na sklandě, huťák, foukal jsem sklo. Bydlel jsem na internátě a občas jsme
jezdili kalit do JBC..... tam je sakra černoa spoustu "vařičů"......
To už trošku přeháníš nemyslíš?... nic extra tady nikdo nenapsal. Tyhle "vtipy" byly, jsou a budou vždy populární...A hlavně teď , když jede na ČT Most. A pár blábolů kolem za chvíli zas vyšumí.Chase píše:Já se nestačím divit... Vtípky a srandičky a místo vtipů je tady kýbl keců které už nemají nic společného se satirou, ale s spíš se týkají národnostních menšin... Takže jen pro info, jakákoliv další debata bude odměněna banánem. (BTW: Honza? Urvanej? Jako fakt?)
Uživatelé procházející toto fórum: 3m3, Deshi, karelvolvo