Nojo, ale vyraž s nim Plzeň - Praha s návěsem a pár desítkama tun na němJarda.JM píše:Zas bych solární pohon tak nezatracoval. Tomuto autu stačí 50W a jak jede!
Občas potkávám stát u silnice tu černou - ve Zlíně jsou 3 co já vím, jednou stála v Březničáku a jednou před Zádveřicemi. Vždycky v kopci. Pokaždé asi došla šťáva.Haben píše:Ono se to tak rika a je to vlastne blbost, zetak tedy kapotou motoroveho prostoru
Nemyslím, že vtipné.Romulusw píše:Prej Slonková slaví Vánoce s Kuciakem.
Vůbec bych se tomu nedivil, ale vtipný mi to taky moc nepřijde.Romulusw píše:Prej Slonková slaví Vánoce s Kuciakem.
Už jsem to tu asi postoval, ale k tomuto tématu se to hodíyoby píše:Nos po kapsach tužkový baterky a provokativně mu je podej z okýnka
Tak poprvé a naposled: nepotřebuji nikoho, kdo by mi říkal co je vtipné a co není. To je takovej problém držet tohle vlákno bez zbytečných keců? Vtipy o muslimech by nevadily, ale jakmile se to dotýká nějakého ega, hned cenzura. Jestli na to nemáš koule, tak to nečti. Howgh.cico píše:Vono neni vtipne i ta fotrgate.penek píše:Nemyslím, že vtipné.
Nečerti se, já jsem nenapsal "je/není", ale "nemyslím", v tom je trochu rozdíl. A tím prostým důvodem je téma zbytečný smrti dvou mladejch nevinnejch lidí. Toť vše a taky howgh.saabik píše:
Tak poprvé a naposled: nepotřebuji nikoho, kdo by mi říkal co je vtipné a co není. To je takovej problém držet tohle vlákno bez zbytečných keců? Vtipy o muslimech by nevadily, ale jakmile se to dotýká nějakého ega, hned cenzura. Jestli na to nemáš koule, tak to nečti. Howgh.
Ale čet. No jo, asi stárnu...Romulusw píše:Tys asi nikdy nečetl časopis SORRY, že? Nevím, jestli to ještě vůbec vychází, ale tam byly vtipy takového ražení, že tohle je proti tomu slabý odvar
Přestože vydavatel Fidelis Schlée letos na jaře zemřel, tak Sorry stále vychází.Romulusw píše:Tys asi nikdy nečetl časopis SORRY, že? Nevím, jestli to ještě vůbec vychází
Uživatelé procházející toto fórum: Warcz