Joe píše:Potvrzuji. Včera na myčce a teď tu prší...doktor píše:Už vím jak vyřešit dlouhodobé období sucha. Pokud si dnes odpoledne všichni umyjeme auta, tak zítra začne na 100% chcát.
Tohle mám několikrát ověřeno!

Joe píše:Potvrzuji. Včera na myčce a teď tu prší...doktor píše:Už vím jak vyřešit dlouhodobé období sucha. Pokud si dnes odpoledne všichni umyjeme auta, tak zítra začne na 100% chcát.
Jiste, at neprsi. Vsak vody neni treba...Volvo Polestar píše:Jen at neprsi, jelikoz mam doma melouch a myju a cistim auta tak diky tomu ze neprsi tak mam tolik prace ze jsem si musel vzit dovolenou...
Od soboty do dneska 10 aut...
O tom je vlastně známá píseň od Stinga - I´ll be watching you.jancho píše:- Máš nějaký koníček?
- Jo, stalking.
- Aha, já rád běhám a jezdím na kole.
- Já vím.
to mi přijde subjektivně laciný. Znám ve svém okolí dost farářů, kteří pomáhali bližním a byli pro společnost přínosem,Mirabilia píše:...
Nejhorší je cítit se dotčený (ukřivděný, uražený...) vtipem a začít pak argumentovatEjdou Rotacak píše:to mi přijde subjektivně laciný. Znám ve svém okolí dost farářů, kteří pomáhali bližním a byli pro společnost přínosem,Mirabilia píše:...
ať už po psychické, tak morální stránce. To že je tam 1-10% pedofilů a buzíků, co se šli do církve "schovat" je
neodiskutovatelný fakt, ale dělat z toho standard je zvláštní a krátkozraké. Nebo alespoň přestaňte volat boha,
když víte, že umíráte - to je sobecké. Celej život si hrát na ateistu a pak když mám chcípnout se najednou smiřovat s bohem,
jako to dělá 90% ateistů, kteří celý život vřískají, že jsou z opice a když jim najdou metastáze, tak chtěji najednou poslední
pomazání a změnit spoustu předchozích životních postojů
Uživatelé procházející toto fórum: Jakub Svoboda, mirekcafa, peter cz, Petr 91