pánové, nechcete si založit téma "matematické hádanky"?
vůbec mi totiž nepřijde vtipné, že jako absolvent matematické třídy (na základce) nic z těch šíleností nedokážu vypočítat a pak bych se aspoň tomu novému tématu dokázal vyhýbat
50kg/m, 9,5Kč/kg => na nádraží chybí 11,5m kolejnic.
Počítal jsem to jen proto, že mi to fakt reálně zajímalo, a dost mi překvapilo, že chybí jen tak málo
No, ještě tam raději pro jistotu připočti pár metrů, protože výkupčí ve sběrně si na tom chtěl také trochu přilepšit a romámákům určitě nepočítal rovně. Takže zaokrouhluji na 15 metrů.
_________________ Petr Marek ~ GSM: 603793424 ~ 739643618 ~ mail: p_marek@email.cz ~ Rajče ~ Galerie Seveřan ~ Volvo V70XC 2,4T AWD ~ '01 ~ +384400 km ~ ARD tuning stage 2 ~ 227,2 HP ~ 308,8 Nm Strawberry Basket ~ Volkswagen Golf Cabrio 1,6 ~ '99 ~ 140000 km ~ druhé auto (nejen) na léto Zyklon B ~ Volvo 240 GLE ~ '93 ~ +500000 km ~ B230F ~ M47 ~ LPG Diplomat s klimou ~ Volvo 240 GL ~ '90 ~ 200000 km ~ B230F ~ AW71
Premiér Fiala ve vlaku: "To je hrozné, jak je to tady v Kyjevě zničené, ty rozbořené domy, ti zoufalí lidé..."
Asistent: "Klid, pane premiére, to je teprve Karviná."
_________________ Alpina B3 Touring
Toyota Yaris Hybrid 2017 Smart Selection
dovolali jste se do generálního štábu ruské armády. Bohužel všichni naši generálové jsou v současnosti zaneprázdněni a věnují se jiným agresivním výbojům. Chcete-li kapitulovat, zmáčkněte jedničku. Chcete-li se bránit, dvojku. Našli jste někde opuštěný ruský tank, či jinou bojovou techniku? Zmáčkněte trojku. Máte-li zájem o zábor svého, nebo cizího území, čtyřku. Pro vyvolání zmanipulovaného referenda zmáčkněte pětku. Máte zájem o generátor náhodných výmluv a jiných ruských absurdit? Volte šestku. Pro let z okna, či nehodu s novičokem, sedmičku. Pro vymazání paměti zmáčkněte osmičku. Pro spojení na Zemana volte devítku.
Nezaujala vás žádná z našich nabízených možností a chcete mluvit přímo s Putinem? Potom vyhlaste samostatnost.