To já na to v práci čučim na pc a cajk

jakmile se dostaneš na firemní síť, je určitý obsah blokován, takže ani VPN. Naštěstí slovo Volvo je na white listě
Me to prwhralo zatim vsechno na Samsungu S10e Android 11Sup píše:Android polední video nepřehraje, ale na druhém je dobrý vypínák
Pokud se připojíš k VPN mimo firmu, "nejsi" na firemní síti. Jde o to, jestli máš firmou spravovaný notebook bez admin práv, či nějaký svůj...Haben píše: 14 pro 2020 13:35 jakmile se dostaneš na firemní síť, je určitý obsah blokován, takže ani VPN. Naštěstí slovo Volvo je na white listě![]()
Jo jo. Filtrovany obsah webu je, kdyz jsem pripojen:tazi4g píše:Pokud se připojíš k VPN mimo firmu, "nejsi" na firemní síti. Jde o to, jestli máš firmou spravovaný notebook bez admin práv, či nějaký svůj...Haben píše: 14 pro 2020 13:35 jakmile se dostaneš na firemní síť, je určitý obsah blokován, takže ani VPN. Naštěstí slovo Volvo je na white listě![]()
My máme něco podobného a filtr na firewallu běží. Já mám s sebou vlastní Mac, který když tu hodím na wifi, tak jsem samozřejmě odříznut od blokovaného obsahu, ale připojím se k NordVPN a jsem free. Pokud potřebuju něco malého na firemním notebooku a nechce se mi vytahovat Mac (nebo se to zrovna nehodí), tak na chvilku hotspot na mobilu a připojím se přes mobil.
Rajčata jsou ten nejmenší problem, jsou fakt jak borůvky a vynikající na chuť.
Uživatelé procházející toto fórum: 3m3, Jakub Svoboda, labanos, mirekcafa, Petr 91