Doplň si ještě do podpisu rok výroby a potom zavolej do http://www.T6R.cz tam se určitě domluvíš.Erik850 píše: Schematko bohuzel nemam, ale doufal jsem ze se objevi nekdo kdo uz tuhle "vychytavku" podstoupil..no co..do podzimu casu skoro dost,snad se k tomu nejak doberu.
No ono to není myslím zas tak složité.Pokud ti po zapnutí svítí kontrolka,změř pod sedačkou jestli na přívodu jde proud.Pokud ano,v sedáku zespoda je teplotní čidlo,které by mělo hlídat,aby se sedák nespálil.Teď si nejsem jistý,ale myslím že čidlo nepustí proud ani při určité teplotě.To znamená,že když je venku teplo jak cip a sedačka je rozpálená od slunce(či od zapařené pr*elejp1 píše:mě to funguje, nebo spíš nefunguje stejně tak, prostě se jen rozsvítí kontrolka a nic a spíš by mě zajímalo jak si opravit sám, nebo čím že to nejčastěji bývá a jak je to s tím airbagem. díky za info
To je nějaká specialita Volvo???Honza píše:Hlavně nevyndavej př.sedačku bez zajištění pytle.
Byl jsem od Mary instruován obdobně - hlavně zajistit :!: A navíc, když vypojím baterku, tak se mi z rádia ztratí pracně naladěný stanicemartinopel píše:To je nějaká specialita Volvo???Honza píše:Hlavně nevyndavej př.sedačku bez zajištění pytle.
Co vím tak vždy stačilo odpojit baterii.![]()
850ky maji z boku na sedadle mechanicky narazovy čidlo, kamarad může vypravět jaky to je když tě pytel uhodí do ramene.martinopel píše:To je nějaká specialita Volvo???Honza píše:Hlavně nevyndavej př.sedačku bez zajištění pytle.
No pochopím mechanickou aktivaci elektrického čidla,nebo aktivaci pružiny předpínače pásů,ale jak se aktivuje patrona airbagu bez elektriky mi fakt není jasné,navíc by muselo dojít ke značnému bočnímu přetížení ,ne???marra píše:850ky maji z boku na sedadle mechanicky narazovy čidlo, kamarad může vypravět jaky to je když tě pytel uhodí do ramene.martinopel píše: To je nějaká specialita Volvo???
Co jsem tak pochopil při rozhovoru tak je tam klasickej úderník jak u pistole.martinopel píše: No pochopím mechanickou aktivaci elektrického čidla,nebo aktivaci pružiny předpínače pásů,ale jak se aktivuje patrona airbagu bez elektriky mi fakt není jasné,navíc by muselo dojít ke značnému bočnímu přetížení ,ne???
Uživatelé procházející toto fórum: Jakub Svoboda, peter cz