jo díky, ale jak jsem již řek, cena patří i Ondrovi Hrubýmulookens píše:Gratulace za ocenění pro tvůj AnthrazitGrau Ondro:pij:
člověk by nevěřil, že i moje chudinka s "provozním lišejem" dostane nějaký hlas

jo díky, ale jak jsem již řek, cena patří i Ondrovi Hrubýmulookens píše:Gratulace za ocenění pro tvůj AnthrazitGrau Ondro:pij:
člověk by nevěřil, že i moje chudinka s "provozním lišejem" dostane nějaký hlas
Ale žijeme, víme svéLukášM píše: Durale dej pokoj se suříkem....už nežijeme v době Octávií a dvanáctsetdvojek
No ale to je fajn ne? Alespoň víš kde na to vletí klempíř....VanThomas píše:drátěněj kartáč na flexe taky není špatná věc, akorát tam kde je to sežraný hodně, nemilosrdně dělá díry
čau Ondro! A kterou z těch páček máš teď na mysli?Ondra. píše:je ale zajímalo by mě co je špatně když mi to topí naplno byť posunu páčku jen o pár milimetrů
To je speciální fičura všech dvoustovek - topení topí podle polohy páčky TEMP buď hodně, případně ještě víc, nebo sakrapořádněOndra. píše:je ale zajímalo by mě co je špatně když mi to topí naplno byť posunu páčku jen o pár milimetrů
ach soo, já mslel že ej nějakej výměník nebo tak kaputostanda píše:To je speciální fičura všech dvoustovek - topení topí podle polohy páčky TEMP buď hodně, případně ještě víc, nebo sakrapořádněOndra. píše:je ale zajímalo by mě co je špatně když mi to topí naplno byť posunu páčku jen o pár milimetrů![]()
Snažit se nastavit nějakou rozumnou teplotu je v našem mírném pásmu nemožné. Regulace pracuje uspokojivě pokud je venkovní teplota -10 st.C a nižší
Votevři si vokno
1. regulátor dobíjenístanda píše:1. Pokud rafička tvrdošíjně na hodnotě 16V trvala, pak je něco špatně, patrně dobíjení![]()
2. Ano. Krátké štreky v zimě - to je přesně to, co ten tvůj LTjawohl miluje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé