No tak mi to nedalo. A jelikož jsem se dnes trochu nudil, tak jsem se do toho Olomouce otočil.
(spojil jsem to s návštěvou příbuzných)
Co se týče auta: Na první pohled mne vůbec, ale vůbec nenadchlo. Stálo za rohem, zaprášené, na podhuštených gumách, zarovnané autama, že jsem ho nemohl ani najít. Nějaká ta kosmetická vada, nic hroznýho, největší-odřený PZ lem na základ. Zadní desky nové, přední 50%, kotouče všechny s drážkou 2-3 mm. Na motoru jsem nic nevykoukal, stejně nevím kam a na co číhnout. Motor celkově všude úměrně špinavý, oleje drážku pod maximem, vstřiky suchý. Auto je prý jejich a běžne s ním jezdí.

Motor naskočil bez problémů a během chvíle se srovnal. Asi tam je prý letní nafta (stejně jako gumy cca 60%). Průměrná spotř. na budíku 9,6l při rychl.35 km/h. Hláška na displeji oznamuje, že časový interval servisu byl již překročen. Serviska jak kdyby byla právě vytištěna v papírnách, se šesti naprosto stejnými razítky, řekl bych vypsanými od dvou lidí, s km-intervalem 31 až 67 tis. Automat při zařazení zpátečky trochu škubnul, při "D"éčku trvalo zařazení delší dobu a škubnutí bylo znatelnější. Ale to bylo za studena, neujel jsem s tím ani metr (nebylo kam se pohnout), takže těžko hodnotit.
Všechny okna orig. Švéden, kromě zadního, od sousedů ze západního Německa. Ale všechny 06. To samé pásy: 4/38/06
Že by vozidlo po sjetí z linky čekalo na majitele 3 roky?
Tak toť asi vše. Dál jsem se už na nic ani neptal, neměl jsem chuť se ani podívat na velký techničák.