Tak mi včera feťák vykrádal Volvo
Zastavil jsem ve 14:00 před restaurací a sedl si na zahrádku na oběd. Auto ode mě bylo vzdušnou čarou max 8 - 10 metrů. Nechal jsem ho odemčené.
Když jsem byl zabranej do Krakonošova ohně s kroketama, tak jsem si perifernim viděnim všiml, že někdo sedí u mě ve Volvu na sedadle spolujezdce
a prohledává auto. Asi vteřinu jsem si myslel, že to je nějakej kámoš, kterej na mě přiravuje formu kanadského žertíku.
Přiběhl jsem k autu, otevřel dveře, tam špinavej feťák s lézema v obličeji a s velkou tržnou ránou na čele. Mám 2 metry a 100kg, takže jsem ho začal
vší silou kopat bodlem do hlavy a pěstma na ksicht. V afektu jsem fakt neřešil, jestli mu pěstí neprorazim spánkovou kost.
Co já vim, jestli ta kurva neměla devítku nebo nůž...
Takže dostal fest, vypadl z auta a snažil se utéct, ale nohy ho moc neposlouchaly

. Strhl jsem z něho batoh, bundu, z kapsy mu vypadl mobil.
Řvu, že volám polici a běžel jsem zpátky na zahrádku pro telefon. Když jsem se vrátil o pár vteřin později k autu, už tam nebyl (zpětně mi docvaklo,
že jediná možnost, aby takhle zmizel, byla skočit z ulice do zahrady a tam se schovat v živém plotu)
Za pár minut přijely dva Kodiaci. Řikám "pánové, já ten batoh neotvíral, tak nevím, co tam je". Oni se smáli a říkali "my víme moc dobře, co tam je"

"Budou tam baterky, šroubováky, kladívko, injekční stříkačky, deodoranty (byl jsem poučen, že to prý je jejich jediná sprcha) a nejspíš powerbanka".
Trefili to přesně, i ty pytlíčky s krystalickou látkou tam měl, zm*d zm*dskej. Při loučení si ze mě dělali prdel a říkali: "hele, my ho ani nemusíme hledat,
on se přihlásí sám s tím, že jste ho napadl, střískal a okradl!"

Nakonec mě ubezepečili, že to byl fór a že moc nehrozí, aby se přišla smažka udat na policii.
20230322_143014.jpg
20230322_143743.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.