proste veselo

Přesně jak říkáš. Nikdy nic fatálního krom těsnění pod hlavou, výměna spojky, vypadlé poloosy, tekoucího radiatoru, ale zase ty vozíky už mají na hrbu moho km a na nějaký závady mají nárok. Nepočítám standardní podvozkové akce.mr1 píše:tvl hoši normálně mě udivujete. Já sem v životě neměl volvem nějaké potíže. Krom tedy normálního servisu - desky, oleje, filtry... a jednou táhlo výřivek.
Pak klasika - pružina dvířek nádrže. Jinak fakt nevím, co chcete na těch autech furt řešit? Co se vám jako tak sere? Teda krom těch automtů?
V8 nebo LPG je všude plno?python.p píše:Ta S80 se jeví jako super. Jak psal Pavel, tak koupit dnes jeté Volvo, v téhle ceně a stáří. To jinak než cestou dehtu nejde, bohužel (nebo bohudík).
Pokud jedeš 50 jednu cestu, tam bych problém neviděl, pokud se poštěstí najdeš i s bufíkem a budeš za vodou. Známej nedávno prodal XC90 (teď nevím rok) ale D5 s automatem, něco přes 300k km bez problému. Jen je fakt, že auto díky bufíku nezažilo nikdy studenej start.
D5 je jistota a 2.5TDi ještě větší.
Nebo S80 V8 s LPG, těch je dnes všude plno, ale mě to přijde jako zločin proti lidskosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé