Příště nesmím tak tlačitArkaz píše:Tak na to lesteni sa mozem vykaslat. lestis xc70 a vylestis si z toho renault

pekna prace =)

Děkuju!

Příště nesmím tak tlačitArkaz píše:Tak na to lesteni sa mozem vykaslat. lestis xc70 a vylestis si z toho renault

pekna prace =)

a má ju
 a má ju 

Rotační leštička je pro profíky a musí se to s ní fakt umět a taky trvá dlouho než se to naučíš.HonzaA píše:Kamarád taky kupoval rotační Festoolku, možná snad dokonce tuhle. Bylo to kupované v autolakovně, kde ji ten lakýrník doporučoval i pro své profi použití. Orbitální nechtěl ani vidět, ta je dle něj vhodná prý tak na nanášení vosku. Prostě je asi potřeba naučit se s rotační.

x 2
 x 2 

(pod lak!!!) ! A jednokroková pasta znamená, že už tam ten vosk máš taky(to je ten poslední "krok"). Já taky používám jednokrokovou pastu(Menzerna One-step 3 v 1) a je to chráněný -i navoskovaný cca na půl roku dopředu, minimálně. Pak už se to nevoskuje. Potom, tím pádem, nesmíš jezdit do myčky
 (pod lak!!!) ! A jednokroková pasta znamená, že už tam ten vosk máš taky(to je ten poslední "krok"). Já taky používám jednokrokovou pastu(Menzerna One-step 3 v 1) a je to chráněný -i navoskovaný cca na půl roku dopředu, minimálně. Pak už se to nevoskuje. Potom, tím pádem, nesmíš jezdit do myčky  -samozřejmě-jen ruční mytí, jinak je po vosku.
 -samozřejmě-jen ruční mytí, jinak je po vosku.  

jo takhle - leštení spolu s voskem, to zní taky lákavě
 jo takhle - leštení spolu s voskem, to zní taky lákavě  já to myslel tak, že bych to vzal jen střední pastou a pak vosk. Doma už mám pasty od 3M (modrá, žlutá, zelená) a i ten Tripple od Auto Finesse je koukám vhodný pro strojí leštění. Na tu jednokrokovou Menzernu už jsem taky slyšel chválu, asi bych jí taky pořídil.
 já to myslel tak, že bych to vzal jen střední pastou a pak vosk. Doma už mám pasty od 3M (modrá, žlutá, zelená) a i ten Tripple od Auto Finesse je koukám vhodný pro strojí leštění. Na tu jednokrokovou Menzernu už jsem taky slyšel chválu, asi bych jí taky pořídil. 

navíc má výměnný unašeč, tak jsem se nenechal dlouho přesvědčovat. K tomu jsem vzal ještě malý unašeč a kotouče od Zvizzeru. O víkendu vyzkouším
 navíc má výměnný unašeč, tak jsem se nenechal dlouho přesvědčovat. K tomu jsem vzal ještě malý unašeč a kotouče od Zvizzeru. O víkendu vyzkouším 
Uživatelé procházející toto fórum: honza601, PetrHP, Romulusw