V podstatě jsem toto čekal ale to nestihnu sehnat do zítra. Co bude nejmenší prasárna z jinych možností ? Vymačkané extrémně není ALE. Potrebuju auto, kazdym dnem manželka rodí. Musím být mobilní. Úplně nejdebilnější chvíle....
Každopádně to teď bylo prilepene na vazeline a na tesneni byly stopy po xy let starem silikonu. Proste prasarna. Kam ja to dam tam to stoji za to
Jak píše Vapík pořádně očistit a odmastit! Pak by to mohlo fungovat dlouho a na klid. A tady úplně neplatí více = lépe.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
Tak auto zase jezdí. Jestli by to někoho zajímalo tak jsem napsal do ECU.DE aby mi řekli jestli oprava v roce 2019 a nyní 2023 se týkala stejného problému. A vyjádření zní : "Klapka nyní vykazovala opotřebení na jiném místě než v roce 2019. Komponent jsme však znovu kompletně zrepasovali a dali nové díly." Uvádí že znovu KOMPLETNĚ zrepasovali a dali nové díly. To pro mě znamená že to udělali i při první opravě. To už vyjde lépe koupit novou klapku od Volva za 14000 co vydržela 200000km oproti repasu co vydržel pouhých 35000km