Drobný update: Najeto 458 000, základní servis, tentokrát před zimou, hotov (olej atd.). I když je to aktuálně opět mé daily, tak důvod, proč se tak pomalu blížím mým vysněným 500 000 posílám níže (bohužel je to ta s pražskou značkou, ale časem možná přibude i ta druhá)

Nicméně v zimě to zase poroste více. Pomalu už ale začínám přemýšlet o nástupci. Nicméně dal jsem si za úkol nejprve najet toho půl milionu, takže musím čekat

Jako nástupce vidím docela jasně T8. Jen musím vymyslet v jakém autě to bude - S90\V90\XC90. Srdce mě táhne k sedanu, ale mozek říká, že to není ideální řešení
IMG_7829.jpeg
Jo a začalo u nás ráno mrznout. A já měl blbý nápad stáhnout vychlazené okno... Takže mě čeká výměna vodítek

To soudruzi ve Volvu fakt nedali. Pokud toto nyní aktuální téma někdo bude také řešit, tak číslo dílu je Febi FB 23749 nebo lze použít origo vodítko z BMW. Mají je v Autokelly za pár korun.
Zároveň mám pořád k dispozici příčníky - pokud máte někdo v plánu zimní lyžovačku, je ideální čas
A poslední update. Cca před měsícem jsem měl první nehodu s Volvem. Jedu si v klidu v pravém pruhu a z levého do mě z ničeho nic odbočila zmatená důchodkyně v X3. Zareagoval jsem včas a trefila mě svým zadním kolem do nárazníku v místě pozičních světel. Volvo prokázalo své kvality a přežilo 100% bez újmy. Přežily i veškeré držáky nárazníku, který se ani nevycvakl. Takže jediný následek byl zašpinění od gumy, což jsem umyl + lehce ojetá pozička

(ostatní vady laku už jsou z doby koupě). Vtipné bylo, že si paní ničeho nevšimla a musel jsem ji honit po městě, než se mi povedlo ji dojet na světlech a zaklepat jí na okýnko. Trvalo to krásné asi 3km, kdy blikání a troubení absolutně bez reakce. Podle mě dobře věděla, co udělala. Jen se tomu chtěla vyhnout. Formulář jsme sepsali, protože jsem chtěl auto nechat nejdřív zkontrolovat, ale nakonec se nic nehlásilo.
IMG_7079.jpeg
Edit: A začala se mi z ničeho nic rozpadat řadička. Mám verzi se dřevem nahoře a plast pod ní se rozhodl rozložit na prvočinitele. Pokud byste někdo měl řadičku navíc, beru. Jinak se ozvu AV Dílům.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.