Dneska jsem se byl projet na Klínech a opět tato má cesta nezůstala bez následků.
Celá cesta probíhala o duchu uhlazené jízdy aristokrata, až do jisté chvíle.
A tou chvílí bylo to, kdy mě začala předjíždět Alfa Romeo Stelvio. To by mě ještě nechalo v klidu, ale když jsem uviděl vzadu čtyři výfuky a nápis QUADRIFOGLIO. To zapůsobilo jako červený hadr na býka.
V tom okamžiku jsem přepnul na dynamický režim, převodovku do S a už se jelo.
No, jak to jen správně napsat. Jeli jsem velmi dynamicky (na můj vkus až moc). Bylo vidět, že i on jede na max. Při řazení bylo slyšet, jak mu to krásně práská do výfuků.
No udělali jsme pár předjížděcích manévrů a po pár kilometrech jsem se rozloučili zablikáním.
No a co se mi stalo? Opět mi praskl výfuk, ale tentokrát ten druhý

. Ono asi při těch otáčkách tam musí letět velké množství plynu a asi i ta teplota tomu nepřidá.
Ještě že mám doma připraveného toho Poláka. Dojde ne něj řada dřív než jsem si myslel, ale to vůbec nevadí.
Jelikož budu měnit komplet oba zadní výfuky, tak mi zůstanou ty staré. Tak mě napadlo, že je tu dost kutilů. Tak kdyby někdo přemýšlel o tom, že si nechá svařit nějaký celonerez v duplexu, tak budu mít 2ks pěkných koncovek. Tak kdyby měl někdo zájem, tak můžu odprodat.
No a na závěr ještě řeknu to, na co určitě všichni čekáte. Jak dopadl ten souboj s 510PS QUADRIFOLIÍ vyladěnou od Ferarri.
Řekl bych to asi takhle. On neměl na to, aby mi ujel a já bych neměl na to ho předjet. Těch zrychlení z 80Km/h do XXXX bylo dost na to, abych toto mohl říct.
Jiná situace by asi byla, kdyby tento motor byl v GIULII, ten by mi asi už ujel.