To by měl i s nějakou T8
Děkuji.
To je dost, ale máš mnohem větší nájezd, ne?PetrXC70 píše: 04 lis 2024 13:04 Za těch 26,3Kč/km buď rád, aktuálně sem na tom 57,4Kč/km![]()
Napiš alespoň něco o novym autě![]()
Děkuji!PINĎABC píše: 04 lis 2024 13:40 To bude úplně jiné svezení![]()
Hodně šťastných kilometrů a co nejnižší náklady na km. přeji.![]()
Jako jo, ale nová Volva mne neoslovují, navíc jak říká Chorvatský EVclinic. Hybridy jsou to nejhorší z obou světů.
Měl jsem možnost sedět jako spolujezec na malém okruhu v Tesle model 3 Performenc a M3 4 litr atmosfera. Ta Tesla mi přišla zábavější. Borec hlavně říkal. To je auto manželky po městě. Ja ji to o víkendu vezmu. přehodim gumy za sliky a jedu si zablbnout.Urvanej píše: 05 lis 2024 11:15 No já si silně pohrávám s myšlenkou si tu Teslu3 na týden pučit, tech 10k mi za to stojí zjistit, jak moc mi to auto ne/bude štvát.
Ono totiž, pokud tu trojku porovnám s jiným autem, který má podobný výkon, tak je to zdaleka nejlevnější už skoro supersport. Pokud na to koukám optikou elektrickýho auta pro masy, tak jasně, stojí to raketu, ale když vedle postavím lambo, nebo podobný pekáč, tak už je to jiná písnička.
Mě celej koncern hnujdej nesmí do baráku, to jsou takový zmetkové, co se týče servisu, že mi to kroutí nehty.
Škoda, protože jako auta jsou vážně dobrá. Je znát, že přetáhli lidi od BMW apod. Btw, nikdy bych nevěřil, cca tak 10 let zpátky, že tohle řeknu/napíšu o korejským autě, nebo že si jedno koupím...Urvanej píše: 05 lis 2024 11:15 Mě celej koncern hnujdej nesmí do baráku, to jsou takový zmetkové, co se týče servisu, že mi to kroutí nehty.
Tak snad už to bude jenom lepší. Při tom menším nájezdu to nevychází zatím zas tak strašně.PetrXC70 píše: 05 lis 2024 11:21 Pep - "To je dost, ale máš mnohem větší nájezd, ne?"
Počítám auto + servis děleno km. Najel sem asi 8500km...
JO, je to takovej malej supesport, ale já bych asi bral něco jako má Pep, protože Tesla má malej kufr a občas vozim dva psy.
jenže od toho musíš odečíst zůstatkovou cenu auta, protože jinak je to, jako kdybys ho hodil ze skály a pak počítal celkové náklady.PetrXC70 píše: 05 lis 2024 11:21 Pep - "To je dost, ale máš mnohem větší nájezd, ne?"
JO, je to takovej malej supesport, ale já bych asi bral něco jako má Pep, protože Tesla má malej kufr a občas vozim dva psy.
Tak to jsem pak na cca 20 Kč/1km.Giew píše: 05 lis 2024 14:49 [quote=PetrXC70 post_id=<a href="tel:1066878">1066878</a> time=<a href="tel:1730802087">1730802087</a> user_id=18539]
Pep - "To je dost, ale máš mnohem větší nájezd, ne?"
jenže od toho musíš odečíst zůstatkovou cenu auta, protože jinak je to, jako kdybys ho hodil ze skály a pak počítal celkové náklady.
Uživatelé procházející toto fórum: labanos, sk1no