Deshi píše:
> zvedavec píše:
> > Tý volve, to je nápad. Kurňa Davide udělej si pobočku v Brně, na rukou tě
> > budem nosit

.
>
>
> A co Auto Ambo???
Když už je řeč o Auto Ambo... Sice jsou zde vesměs doporučováni, ale moje zkušenost s nimi je naprosto tragická. Byl jsem tam jednou před dvěma lety a tehdy jsem se zařekl, že i kdyby to byl poslední servis na světě, tak mě už tam neuvidí.
Potřeboval jsem opravit pár prkotin na dvojce. Po asi měsíci, kdy nebrali telefon a nereagovali na mail mi došla trpělivost a jel jsem se objednat osobně. Dali mi termín za měsíc (to respektuju, měli toho nejspíš hodně). Následně tam auto přes dva měsíce stálo. Během toho zase nulová komunikace. Zase jsem tam musel jet a když jsem zjistil, že na auto ani nešáhli, tak jsem sbalil výfuk (ten dokázali objednat) a auto jsem převezl jinam.
Podle mě nejhorší servis, kde jsem byl. Ne ve smyslu, že by něco neuměli nebo pokazili, ale to jednání s nima je fakt šílené. Ale možná mám jen vysoké nároky (se Saabem jezdím ke Svobodům do Vojkovic u Brna, tam to je trochu o něčem jiném).
Ale zase pozitivní je, že mě to naučilo udělat si toho na dvojce dost sám, případně s pomocí ochotných lidí zde z fora.
Tím jsem chtěl říct, že by se nějaký solidní Volvo servis v Brně určitě hodil