Tak už je moje, vše ok, jen jsem trošku zklamaný z toho zvuku, ty výšky nejsou co by měly být, možná to budu muset řešit nějakými jinými repro... U té CX-5 jsou basy, jakoby člověka objímaly a výšky jak víno... Harman mě přijde proti tomu více bakelitový, ale jinak ok.
Měl sem obavy z výkonu, ale Buchlovské kopce s přehledem přelétnuty, stopu drží lépe jak CX-5...
Já bych tomu zvuku dal ještě šanci, oni se rozehrajou.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
A k tomu zvuku,no ja tam mam B&W a zda se mi,ze strasne zalezi na zdroji a kvalite,kterou ma prehravat...Treba DAB radio za me nic extra nehraje. Oproti stazene hudbe...Ale zase,nemel jsem ted nejak cas to resit. Jezdim povetsinou v plnem osazenstvu takze zvysena hkasitost neni vitana...
_________________ XC60 T8 Ultra Red Fusion V90 CC Ocean Race D5 MY2018 Polestar / na prodej
no právě v Mazdě byl FM neposlouchatelný a DAB jak z CD... u Volva se mi ten DAB nezdá jako kvalitní zdroj, tak trochu plastový, sykavky vržou, bas nevýrazný...
tak jsem dočetl celé vlákno do konce, pak si zadal technická data ke koupenýmu vozu a jsem zklamán, skoro zděšen,
při váze prázdného auta bez 50 kg 2 tuny, se 197 koníky bude majitel při cestách s celou rodinou a bagáži (570kg) rád,
že to pojede . . . ,
a za úplnou zběsilost považuji to schválení tažení přívěsu do 2,4 tuny při stoupání 12%, to považuji za podraz na nezkušené zájemce o toto volvo.
pod čarou čili netýká se zdejšího novomajite:
pokud si někdo u nás pořídí něco takového k tahání těžších přívěsu, tak kolik ten motor může vydržet? to pak je opravdu na generálku
každých 80tkm. a kdyby AISIN měl hlas, tak nevím co by asi pak při skoro plné náloži "zpíval" vzpomínám jak trpěla převodovka
u Sharanu, při dovozu ojetin na podválu z reichu
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
čili na auto s jednou max 3mi osobami. souhlas, také moje volba
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
Vybírám ojetinu pro rodinu (2 malé děti, už bez kočárku) a po přečtení tohoto vlákna jsem se s tazatelem plně ztotožnil.
- Nejdříve jsem vybíral z Passat V./Superb kombi
- Pak jsem navýšil rozpočet a zkoušel roční OIV, Corolla kombi
- Pak se u mě dostavila SUV mánie a chvíli nový Tucson (svezl jsem se, prostorné, moderní, kvalita taky lepší než ten první, ale strašně tupé na řízení - asi jako Rapid).
- Skoro ve finále mě uchvátila CX-5 kvůli tomu 2.5 benzínu (jízda úžasné, jediný problém je vnitřní prostor, necítím tam na šířku tak velký posun oproti Rapidu, který je užovka a když vedle mě sedí chlap, tak se regulérně třeme rameny, abych si obhájil tu výměnu)
- No a ve finále jsem zjistil, že už se z původního rozpočtu 600k na Pašíka pohybuji kolem 800k a na parkovišti se přede mě postavila XC60 a bylo jasno.
Tak k mojí otázce, jezdím hodně město a vždy jsem měl benzín. Pohybuji se s rozpočtem někde v letech 2018/2019 a motorizace T4/T5. Stačí na XC60 varianta T4? Nebo raději T5? Něco jsem přečetl a vím, že se mám vyhnout tomu prvnímu roku 2017, vybírat ve Volvo Select atd. Ale pořád mě trochu straší ty ceny servisu, platí tu ta přímá úměra menší motor = menší náročnost = menší poruchovost?