Nevzdal jsem to ... Jdeme do finále, začal jsem vnitřek dávat zpět do auta.. nemám zatím hotovou palubku a nově počalouněný tapce dveří ( pan restaurátor na tom maká už pátý měsíc

)
No,
Byl jsem to projet a i bez časti plastů, který ještě chybí nainstalovat to odhlučnění má velkej efekt ( nečekal jsem tak velký ) na komfort uvnitř auta i s SIMONS SPORT výfuk je v autě celkem klid. Ozve se od 4,5 tis výš, což je ideál. Půjde v tom jezdit i delší trasy a na dálnici si půjde se spolujezdcem povídat.. Nejsou slyšet kamínky jak naráží o podvozek a hučeni pneu je rovněž fuč..
Abych tu celou akci nějak shrnul.. Třeba to někoho bude zajímat. Nárust hmotnosti auta tak 5-10 kg oproti normálu mám lehkou verzi odhlučnění( původní izolaci jsem vyhodil ), není znatelný. Cena za materiál cca 10 tis. Práce strašná, nevypadá to ale, fakt je to náročný, celou tu kastli polepit správně. Řek bych, jako amatér v jednom dva full víkendy od rána do večera a bylo by to. Bez demontáže a montáže plastů, sedaček. Montáž vnitřku, asi záleží no, já se učil za pochodu.. Třeba vyndat tu po..ranou pojistku ze spouštěcího mech. okna mi zabralo celkem dlouho

a dost jsem u toho pochyboval o správnosti směru trávení mého volného času.. ale to je fuk.
Dál se mi na týdle akci líbilo, že se vlastně celý auto dalo pořádně uklidit. Původní izolace byla sem tam chycená plísní, prach atd. jezdila od 94, tak ono tam něco napadá.. Koberce šli do čistírny.
Pár fotek..
3FF44700-0569-44D7-80D1-079ADB5D1C0A.JPG
IMG_5088.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.