Bylo to max ? Moje D5 dá max 252Km/h a vic ani ťuk.

Tak to netuším, ale asi o 30 40km méně.
Dneska jsem to jel. Najezd na D1 v Ostravě -> Sjezd v Brně Slatina za 1:15. Od Bělotína sněžilo. Jak je prázdná dálnice tak se do Olomouce dá letět ale Olomouc - Vyškov moc rád nemám. Do těch oblouku tam jde prdlajs vidět.PINĎABC píše: 09 led 2022 17:12 Jinak cesta Brno pobočka AAA z.rdi, ale to je jiná historka. Ostrava shoping park přesně 160 km za rovných 60 minut. Ale nevím jestli to tady vůbec můžu psát, takové zvěrstva.
Ahoj zeptám se na dvě věci:PINĎABC píše: 25 pro 2021 19:30 Křidélka na kufru už je
https://www.volvocars.com/cz/pro-uzivatele/prislusenstvi/online-katalog#/product/60a21fba26f74c2d22f6ec1f/Zadn%C3%AD%20spoiler%2C%20S90%20do%20modelov%C3%A9ho%20roku%20MY20 nic víc neexistuje. Je možné že na fotce to tolik nevinikne.
myslím, že PINĎABC to chtěl vyjádřit takto, bezpečně a legálně
Dneska jsem byl na pravidelný servis ve Svencar Ostrava a zmínil to, že ne vždycky se víko kufru zvedne. Při předávání vozu mi řekli, že je tam pružina která to zvedá a dá se nastavit do třech poloh. U mne byla v první, tak dali do druhé a krásně se to bez zaváhání teď otevře.Danniel74 píše: 10 led 2022 10:40
- otevře se Ti s křidélkem kufr? Ve Federal cars říkali, že jak křidélko něco váží, tak často servo nezvládne otevírat. Lidi si na to prý stěžují..
Uživatelé procházející toto fórum: Blade, Munga