Není to úplně k dálkovým, ale, dlouho sem tak zkoumal na netu ledky do potkávaček, není to homologované a většinou to oslňuje jako prase, co jsem vypozoroval nejhroší jsou asi ledky, které svítí komplet dokola.
Potom sem narazil na jeden test s Bevinsee V35 a koupil je jen tak pro zajímavost.
Nečekal sem zázrak protože P3 nemá ani stínění na žárovce. Ale byl jsem velmi mile překvapen, dal jsem to tam a zkoumal sem to, trošku seřídil úhel, postavil auto na cestu a jel proti němu druhým a můžu říct, že to neoslňuje nijak víc než ty nové ledky na oktávce nebo špatně seřízený halogeny, spíš to tak září, ale když se do toho člověk nedívá vůbec to nevadí. Nakonec sem to tam nechal

a za celou dobu co to tam je na mě nikdo neblikal. Dopředu to normálně ořezává takže to nesvítí moc daleko na cestu, jen to svítí o něco víš do příkopy takže je krásně vidět na poli zvěř, problém je že to svítí i doleva do příkopy

, což technicky až tak nevadí, ale není to uplně ideál.
Výhoda je, že je fakt krásně vidět do stran cesty. Má to nějaký hotspoty, ale nevyrušuje to, když budu mít čas tak sem hodím foto. Dost ale asi záleží na konstrukci daných světel, to že to docela funguje u V70 P3 neznamená, že to bude přijatelný u všech.
Jo a má to asi cca 35W, což je tak cca světelný výkon jak na novejch autech, nic víc u led bych nebral, už by to zářilo až moc. Osram ledky maj myslím 12W?

Bylo: V70 2.4, 103kW, man., černá met. Budeš mi chybět

,
Bylo: V40 2.0, 103kW, man., tmavě modrá