Je to Embraer ERJ 145dumi.cz píše:Kdo uhodne z jakyho typu beingu je puvodne ten obrazek?a puvodni funkci prepinace?
PS: myslite, ze takhle debilni fotomontazi fakt nekdo uveri?
A puvosni napis byl STERILE LIGHTS

Je to Embraer ERJ 145dumi.cz píše:Kdo uhodne z jakyho typu beingu je puvodne ten obrazek?a puvodni funkci prepinace?
dumi.cz píše: 05 bře 2021 14:37 Kdo uhodne z jakyho typu beingu je puvodne ten obrazek?a puvodni funkci prepinace?
Vytváříš a nebo věříš a šíříš???Ekky píše: 05 bře 2021 15:36 Cekal jsem kdy tu zazni moje jmeno, ne fakt tomu neuverim, ja narozdil od autora uz nejaky ty fotomontaze za sebou mam.![]()
Vytvarim a sirim.Deshi píše:Vytváříš a nebo věříš a šíříš???Ekky píše: 05 bře 2021 15:36 Cekal jsem kdy tu zazni moje jmeno, ne fakt tomu neuverim, ja narozdil od autora uz nejaky ty fotomontaze za sebou mam.![]()
![]()
![]()
![]()
Podtáčení je horší než vytáčeníjirka87 píše: 05 bře 2021 17:20 Cervene pole na zacatku cifernikuUz nevim cemu verit. Lidstvo ovladli mravenci !
Ekky psal, že to ukazuje stav baterie...jirka87 píše: 05 bře 2021 17:20 Cervene pole na zacatku cifernikuUz nevim cemu verit. Lidstvo ovladli mravenci !
Možná to jahodové mazadlo používá na to, co stojí vedle tohoUrvanej píše: 05 bře 2021 15:11 Jancho: k pani s jahodou bych si jen dovolil ti připomenout, že ta věc se neolizuje, páč hrozí poškození chrupu![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Carl-Gustaf Sudhoven