už nejaký ten piatok uvažujem nad nezávislým kúrením do benzínovej xc90. Potreboval by som od Vás nasmerovať, rozhodnúť za mňa

Našiel som tu, že teoreticky by z dárcovského auta bolo možné prehodiť celé kúrenie. Musí mať moje auto nejaký predpoklad/predprípravu, aby toto bolo možné uskutočniť? Alebo to bude "plug & play" (nemyslím doslova)?
Prípadne som uvažoval aj nad tým, že tam nechám dopracovať neoriginálne (webasto alebo iné). V okolí Ostravy je nejaká firma, ktorá sa tým zaoberá? Cena externou firmou by bola do 30 tisíc?
Časovač nemusí byť, ale štart na diaľku áno. Očakávam od toho, že keď prídem k autu, tak bude vyhriaty interiér a teplý motor. To znamená, že kúrenie musí byť napojený na klima panel, obehové čerpadlo vody a ešte niekde?
Počítam s tým, že pred naštartovaním bude motor zohriatý, ale samotný motorový olej bude studený?
Samozrejme, že sa uvažuje aj nad obmenou vozového parku a kúpil by som auto už spolu s kúrením. Ale tých benzínových je strašne málo a moje financie nie sú obmedzené. Ak by som išiel touto cestou, tak to najradšej XC70 P3, takže šanca blížiaca sa k nule. Tiež som chcel skúsiť aj legendárny motor V8, ale 0 0 nič.
Díky za Vaše odpovede.