Každé jiné a za mne dobré.

za mě jediný a první echt stout byl KELT který vařili před 20 lety.python.p píše: 11 čer 2020 21:11 Jakej byl ten stout? Jednou jsem pil na ochutnávce výborný stout - už nevím kerý pivovar - a od té doby mi přijde každý nějak divný...
Neplete. Velvet byl světlý, Kelt tmavý. Taky jsem na něm ujížděl, mňam.Urvanej píše:Nepleteš si to s Velvetem?
Nepletu. Velvet byl dvanáckta světlá, taky lavináč. A dokonce ho v žatci točí v jedné restauraci dodnes. Ale souběžně s ním vyšel i Kelt. Tmavý stout.
Já to pro děti schovávám.Honza píše: 11 zář 2020 09:39 Kdyby jste všechno nevychlastali a udělali něco pro děti.
https://www.novinky.cz/muzi/clanek/od-malicka-dostaval-od-otce-k-narozeninam-alkohol-ted-se-ukazalo-proc-40335572#seq_no=5&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=3eYbX6Cgz7N-202009110711&source=article-detail
Jako do investičního alkoholu? Já investuji pravidelně do domácí slivovice...
Já se o to snažím, ale zatím se mi to moc nedaří, protože to zároveň rád piju.
Max koupím nějakou flašku, když je za dobrou cenu a pak to používám jako díky, nebo dary k narozkám a tak... Mám toho plnou skříň, z toho otevřený asi tři a piju to zcela vyjímečně....Basstl píše: 08 říj 2020 17:30Já se o to snažím, ale zatím se mi to moc nedaří, protože to zároveň rád piju.
Pár lahví co mají investiční potenciál, mám ve sklepě, ale kupuju to hlavně proto, že mě to baví a kdyby se to nepovedlo, tak to můžu vypít.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Blade