Začátkem května jsi byl v Makru, co? Brácha už tvůj vzorek obdivoval na parkovišti, takový nemáme ani na Navařeruta píše: 04 čer 2020 09:42 Tak já tedy také ukážu celek a jeden drobný detail
20200318_150843.jpg
20200318_145317.jpg
To jsou ještě celkem normální MT pneuVapik píše: 04 čer 2020 09:56 No ty jo, takové drápy jsem neměl ani na uazuJezdíš jen mimo cesty nebo i asfalt?
Právě, že ne, poslouchám si tak hučení pneu, to by navíc člověk neřekl, jak rychle se ostatní zvuky samy opravíf.e.e.t píše: 04 čer 2020 09:57 Tomu říkám vzorek na ryby! Na asfaltu si musíš dávat špunty do uší a vohulit rádio.![]()
Jo v Makru jsem býval relativně často. Tak musíte obout na Navaru cosi terénního, ne ty okruhové speciály
Čéčé, 170 km/h, ale já jezdím do 150 max, takže mám ještě velkou rezervu
Duha je krásná, ale auto máš nějaký zvlněný
Přesně, nedávno jsem jel do Adršpachu a ty ostrý zatáčky a cesta hrůza s tím korábemWarcz píše: 06 čer 2020 20:04 Dneska zase pecka vylet Volvem tentokrát cesou na Svitavy. Jezdit tam pravidelně asi by mi hrablo, ale pěkny vylet. Pořad citim, že jeho místo je dálnice. Zatáčky a rozbita cesta mu nevoní.
Já byl taky v Adršpachu asi před týdnem Svitavy, HK, Trutnov zpátky přes Babiččino údolí Česká Skalice , Ústí nad orlicí , Moravská třebová, Prostějov a pohoda cestu jsem si užíval jako vždyNitty píše: 06 čer 2020 20:24Přesně, nedávno jsem jel do Adršpachu a ty ostrý zatáčky a cesta hrůza s tím korábemWarcz píše: 06 čer 2020 20:04 Dneska zase pecka vylet Volvem tentokrát cesou na Svitavy. Jezdit tam pravidelně asi by mi hrablo, ale pěkny vylet. Pořad citim, že jeho místo je dálnice. Zatáčky a rozbita cesta mu nevoní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé