Tak přidávejte fotky a uvidíme jestli se to chytne i zde či ne

PS: držte se pravidla přidávat jen foto vašich aut či aut známých ať se tu nehromadí fota stáhlé někde z netu
Pokud jsem to špatně zařadil tak prosím admina o změnu umístění.
Nezkoušel jsem to.peter cz píše:Vešlo se?
Díky!Nosound89 píše:to Petr Marek- luxus foto![]()
No jistě že to vidím:-) i zrcátka a světla sou špinavý, neboj mám jí v okuNosound89 píše:Nechápu, že to vidíš (pokud to není jen vtip), ale je opravdu špinavá, protože jsem se zrovna vrátil z horz těchto úhlů a na této barvě to, ale nejde moc vidět
jinak je samozřejmě pořád čistá
tohle jsou jen momentky.. chtělo by to nafotit lepší.. třeba až nasněží (ikdyž nevím kdy jelikož to zatím moc nevypadá
)
metju píše:Fota pěkný pánové.. Lepší by podle mě bylo kdyby se vlákno omezilo pouze na fota bez zbytečných keců kolem. To se dá probírat jinde. Jen se kochat a nemuset probírat ty bláboly kolem toho
,Urvanej píše:Plky neva, aspoň to má nějakou figuru a koment k dané foto. Koho kecy nezajímají, nikdo mu nebrání je nečíst a "jen se kochat".
A k tý aktuálnosti jen podotýkám, že by ani mě nebavilo, kdyby sem někdo postoval každý ráno fotku svýho pekáče, což by mě celkem brzo přestalo bavit jen koukat jak ubejvá vzorek na pneu a roste nános špíny.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé