po dlouhém čekání a pátrání jsem včera zakoupil své první Volvo. Jedná se o starší kousek, proto na něm plánuju pár věcí vyladit. Byl bych rád aby toto vlákno sloužilo jako taková má "servisní knížka" kam budu házet co a kdy se s tím autem dělalo. Budu rád za jakékoliv vaše podněty, komentáře a doporučení (na co dát třeba pozor apod.), poněvadž se ve Volvech zatím orientuju jen velmi málo.
O mně
Jmenuji se Pavel, je mi 23 let a momentálně studuji vysokou školu v Praze. Léto teď trávím s tátou v rodinném autoservisu u Žatce. Volva táta ovšem moc nedělá, takže se složitějšími a specifickými věcmi mi moc neporadí. Osobně se trochu zajímám o detailing a chtěl bych se teď přes léto víc ponořit do strojního leštění laku a světlometů.
Mé očekávání od auta
Komfort, bezpečnost, nafta. Mám v úmyslu si tohle nechat tak 3-4 roky a chci si ho prostě vymazlit. Doufám že technicky mě nezklame, plánuju o něj pečovat s nejvyšším nasazením

Historie vozu
Rok výroby a první registrace je 2003. Země původu je ČR a vůz byl údajně (a dle techničáku) předáván jen v rodině. Hlavním "řidičem" byla prý starší paní ročník 1940. Já jsem ho zakoupil včera (to je 28.5.2020) v autobazaru Štěpánek v Kladně. Auto tam stálo prý týden, čemuž se dalo věřit (soudím dle kotoučů). Vykoupili ho (mým odhadem) za 50 tisíc korun. Přiznali mi že v roce 2006 byla nějaká havárka na pravé straně ve výši asi 20 000 Kč. Když člověk koukne hodně detailně, je vidět, že pravý zadní blatník nelícuje úplně perfektně s dveřma, ale je to fakt nepatrný.
Technický stav
Vůz má prý najeto 108tkm (těžko tomu věřit, ale i kdyby měl 180tkm, tak je to furt v pohodě a vypadá na ty roky podle mě dost zachovale) - příběh se stařenkou zněl uvěřitelně. Ve 107 tisících byly dělaný rozvody, ramena, přední tlumiče a olej. Olej v převodovce byl měněn při 70tkm. Nic netluče, neklepe a interiér je v opravdu skvělém stavu. Jen mě děsí ty zvláštní potahy, který plánuju sundat. Snad mě pod nimi nečeká nějaký překvápko. Teď s tím tedy plánuju chvilku pojezdit a tak po 10 tisících udělat olej jak v motoru, tak převodovce a všechny filtry. Veškeré funkce (tempomat, rádio, ovládání na volantu, senzory) fungují perfektně a dokonce je tam dodělanej modul na připojení AUX, flashky nebo karty (musím říct že rádio hraje pěkně). Byly k tomu i zimáky na zpuchřelích elektronech. Koukněte na google disk, snažil jsem se jim trochu pomoct než je uložím do sklepa.
Jediná věc, kterou nejsem schopen posoudit je pro mě zvláštní chování posilovače. Když jedu do prudké zatáčky, připadá mi, jak kdyby v určitou chvíli měl volant tendenci jít proti mě. Chová se to jak nějakej zvláštní asistent. Těžko se to popisuje. Prostě točím, poměrně lehce a najednou jakoby sám chtěl jít zpět. Setkal jste se s tím někdo?
Kosmetické vady
- Vlásečnice z myčky na fólii. Zkusím rozleštit, mělo by to jít.
- Přední nárazník úplně nelícuje u levého světla.
- Plastové lišty jsou vybledlé.
- Plastová lišta na dveřích spolujezdce na kraji odstává.
- Fólie je na pár místech lehce potrhaná, zejména na dveřích spolujezdce.
- Chybí logo na kufru, zřejmě sundáno kvůli fólii.
- Lišta vedoucí podél zadního skla je odlepená.
- Popraskané těsnění na stranách čelního skla (co s tím? plánuju to seříznout).
Zajímavosti
- Auto je tmavě modré (viz sloupky na fotkách), ale je celé potažené v černé fólii.
- V kufru je zvláštní oranžové tlačítko (viz fotky na Google disku).
Závěrem
V příštích týdnech se plánuji zaměřit především na kosmetiku a trochu to auto v tomhle směru rozmazlit. Technicky to vypadá teď více než dobře, takže nějakej větší servis zfouknu až po těch zhruba 9 tisících km. Zde házím odkaz na google drive kam budu házet veškerý fotky (momentálně fotky reflektují to, jak jsem to koupil) --> https://drive.google.com/drive/folders/1dA-ibClg1MfXlyR5fkbxfyqrYw9cRMZz?usp=sharing
Otázky
- Vyplatí se nechat přehrát software na 120kW? Nejsem žádný závodník, takže si myslím, že by mi těch 96kW bohatě stačilo, ale pokud by to např. prodloužilo životnost automatické převodovky, asi bych do toho šel.
- Netuší někdo k čemu by mohlo být to oranžové tlačítko v kufru?

- Zvláštní chování posilovače řízení? (viz popis chování výše)
- Na co si dát pozor? Co nezanedbat?