Je možné, že v tom roku sa to lámalo, nebrowsoval som až tak detailneTom0 píše:Mám konec roku 2013 D4 120kW a je to ještě pořád 5ti válec.

A 5-valec je fajn

Je možné, že v tom roku sa to lámalo, nebrowsoval som až tak detailneTom0 píše:Mám konec roku 2013 D4 120kW a je to ještě pořád 5ti válec.
jo to je 100% 5ti vál, už podle objemuBoss píše:Zaujalo ma toto auto, predpokladám, že to bude 5-valec.
Vítej. To vypadá solidně. Zjisti si servisní historii automatu, jestli vůbec nějaká byla.Serby píše: 20 dub 2020 20:55 Čau Volvaci,
jeden známý mě nechal svézt ve své xc70 a od té doby jsem úplně nemocnej... Teď mám v merku v70
https://auto.bazos.cz/inzerat/118061498/volvo-70-24-d5.php
Co si o tom myslíte? Nebyl se na něj někdo podívat? Takhle z fotek vypadá skvěle
Warcz píše: 20 dub 2020 21:02 Najit auto kde na STK správně opsali 6 čísel to aby člověk pohledal...
já tvé postřehy chci vědět.Spyke píše: 22 dub 2020 11:12 Tak se jeď na nějaké podívat... Pokud usuzujes jen podle fotek na domacich inzertních portálech,tak ses dost vedle. Omrknul jsem pár V60 s cenovkou cca 300 tis.+ a docela nemilé prekvapeni... čachry se serv. historií,přetahovane intervaly na olej klidně až na 40,mizerné opravy po nehodách, interiéry s fleky po prasatech i po strojním čištění a spousta dalšího,ale zásadního. Ano tohle jsou ta ho.na,o kterých píšeš. To pro mě ale není zajímavé a nemyslím si,že bych byl extra náročný. Ale za takové ho.no ti ale 300 nedám,viz.V60 v Superauta.cz v Ostravě se 109 tis.km. Mrkni na tuto nabídku a já ti napíšu,jak vypadá ve skutečnosti,abys byl v obraze.
Jj je to on! Super svezení, jel bych nejradši znovu
Uživatelé procházející toto fórum: Petr Brodek