Tak takhle jsem se dostal k mé stříbrné S60 z roku 2002, motor 2.4T, 147Kw, automat, najeto tenkrát 313 tisíc.
Jinak krátké vysvětlení proč jsem hledal jenom ve stájí Volvo: rodiče mají V70 III D5, časem jí tady třeba taky ukážu, víc asi netřeba psát

Po koupi jsem študoval a študoval co a jak musím vše vyřídit před vývozem ze Švýcarska aby nebyl nějaký problém při přihlášení, nakonec se zadařilo a po měsíčním ježdění po ČR se švýcarskýma značkama jsem je musel vyměnit za české

Po příjezdu jsem se spojil s Raolsou, kterému jsem dodnes dost vděčný za velkou pomoc, hlavně v začátcích, co a jak často měnit a tísíc mých dalších blbých dotazů které přetrvávají dodnes

takže zatím proběhlo cca toto:
315k motorák Mobil 5w50, všechny filtry Mann, proplach oleje v automatu, čištění klapky, nahrání češtiny a nějaký drobnosti, manžeta na poloose a tak
316k montáž LPG systém magic 2 g4, do nádrže nacpu něco málo přes 50l, takže doejzd na plyn 500km
317k zadní tlumiče + uložení (bilstein)
323k začala se ztrácet voda, koberečky u řidiče suchý, tak už se přemýšlelo nad těsněním pod hlavou, no nakonec sem objevil louži u nohou spolujezdce, takže nový radiátor topení + samozřejmě origo chladicí kapalina, současně s tímhle se podělala i váha vzduchu takže se taky měnila
325k motorák Mobil 5w50 + filtr Mann, dorazy, zámek PZ dvěří a hrozně mě sralo že nemám origo barvu serva takže výměna + proplach za origo servo kapalinu
326k sem si nechal naplnit klimu a zjistilo se že utíká takže nový chladič klimatizace, sušič, kabinový filtr + samozřejmě dezinfkce a naplnění
327k auto bylo škráblé na pravé zadní straně mezi nádrží a zadním světlem a začínalo to reznout, chtěl jsem to mít pořádně vyřešeno jednou pro vždy, takže vyříznutí starého a navaření zdravého kusu + mi u toho klekla 10let stará baterka takže nová Exide EA852, 85Ah, 800A
Aktuálně mám najeto nějakých 333k takže je čas vyměnit olej v motoru + nějaký ty filtry
Všechen servis dělal Radek tady z fóra a AVdíly, něco málo i T6R
Jinak jsem s autem moc spokojený, jezdím s tím pravidelně trasu Krkonoše Praha Krkonoše, po městě ho netrápím, od tý doby co mám LPG jezdím výhradně na něj, spotřeba za celou dobu 10.09 LPG, benzínu byla 8.40 . Jezdím tak nějak normálně, rozhodně to nijak nehoním ale brzda provozu taky nejsem, prostě si pluju s provozem těch 90-110 mimo obec a 130-140 na dálnici.
Tak a teď už nějaký fotky: